So v SAB res izpraznili DESUS-ovo blagajno?

Alenka Bratušek lažni profil
Alenka Bratušek, slika twitter
So v SAB res izpraznili DESUS-ovo blagajno?

Neverjetno. Prava mele vojna se odvija med stranko SAB in DeSUS. Šlo naj bi za nezakonito podpisovanje naročilnic stranke DeSUS, storitve pa sploh naj ne bi bile izvedene.

Kdo je “kradel” denar iz DeSUS-ove blagajne?

Funkcionar DeSUS in direktor družbe Slovenski državni gozdovi Zlatko Ficko, ki je, kot piše Pozareport, DeSUS zapustil že junija, naj bi še julija in avgusta osebno ter nezakonito podpisoval naročilnice stranke DeSUS za material, izdelke in storitve večjih vrednosti, pri čemer nekatere “naročene storitve” menda sploh niso bile izvedene.

Po navedbah Požareporta, naj bi Ficko, ki je – po dosedanjih informacijah – DeSUS zapustil že junija, še julija in avgusta osebno ter nezakonito podpisoval DeSUS-ove naročilnice za material, izdelke in storitve večjih vrednosti, pri čemer nekatere “naročene storitve” menda sploh niso bile izvedene, z očitnim namenom škodovanja finančnemu stanju DeSUS-a tik pred njihovim prestopom v SAB, to pa naj bi se dogajalo v občinskih odborih DeSUS-a iz Kočevja, Logatca, Velenja (no, tam naj bi bila vpletena tudi Darinka Mravljak, šlo pa naj bi celo za naročanje stojal za bodoče volilne plakate SAB), pri čemer naj bi bile naročilnice izdajane na dve podjetji, Bela svetloba, d. o. o., iz Kočevja in  Benotours, s. p., katerega prokuristka je Breda Jesenko, ki je prav tako prestopila iz DeSUS-a v SAB?!

Bratuškova naj bi, kot poroča Požareport računala tudi na prestope še nekaterih vidnih politikov DeSUS-a, med njimi na sicer že znana  zdraharja Brigita Čokl in Drago Kocbek.

Kar se Janezek nauči, to Janezek zna pravi pregovor, v tem primeru pa, ko se komunist nauči krasti, krade še naprej?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA

   

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.