V hudi nesreči umrl slovenski nogometaš!

V sredo zvečer se je v naselju Količevo pripetila huda prometna nesreča, v kateri je izgubil življenje slovenski nogometaš Prišlo je do čelnega trčenja.

Umrl nekdanji nogometaš NK Radomlje

V sredo zvečer se je v naselju Količevo pripetila huda prometna nesreča , v kateri je izgubil življenje Miha Robič. Prišlo je do čelnega trčenja, v vozilo nesrečnega nogometaša je zapeljal 37-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Radomelj proti Količevem in pri tem iz neznanega razloga zapeljal na nasprotni vozni pas. Vozilo z Robičem je odbilo tako, da je trčil v betonske robnike in parkirano osebno vozilo. Policijska Uprava Ljubljana je sporočila, da je 28-letnik v nesreči zadobil tako hude telesne poškodbe, da je na kraju nesreče umrl (sopotnik v vozilu ni bil poškodovan), 38-letnik pa je utrpel težje poškodbe, a njegovo življenje ni ogroženo. piše portal SIOL.net

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.