Socialni demokrati poskrbeli za najbolj ogaben tvit leta?

fajon mobilne
zajem slike, Planet TV

Na Socialne demokrate z voditeljico Tanjo Fajon na čelu se je dobesedno zvalil plaz kritike. Take primitivnosti stranke SD, do žrtev epidemije še nismo videli?

To je zagotovo najbolj ogaben tvit leta?

Na Socialne demokrate z voditeljico Tanjo Fajon na čelu se je dobesedno zvalil plaz kritike. Na družabnem omrežju je stranka namreč zapisala: Vsaka žrtev je žrtev preveč. Danes bi na tej livadi bilo že 4.755 zastavic v spomin na žrtve epidemije. Letos je naš spomin ob 1. novembru posvečen vsem, ki smo jih izgubili v epidemiji. Zaradi okužb in zaradi bistveno poslabšanega dostopa do zdravstvenih storitev.” Tole je pa pljunek na grob vseh 4.755 umrlim. Sabotirate in rušite vse ukrepe, vse, kar znate, je hinaviti, je bil le eden izmed mnogih komentarjev, ki so sicer imeli skupni imenovalec – prav stranka SD je med glavnimi krivci za visoko število smrtnih žrtev covida. Piše Nova24TV.

V stranki SD so še zapisali, da sta dve spoznanji nujni za boljše obvladovanje tveganj v prihodnje, in sicer spoznanje, da mora biti javno zdravstvo naša najvišja prioriteta, ter spoznanje, da družbe ni mogoče voditi z odloki, grožnjami in nesramnostjo, ampak le s spoštljivo komunikacijo. V naslednji slikah pa vam bomo pokazali, kdo je tisti, ki ne spoštuje predpisov in širi epidemijo

gale fajonfajon štromajer

Tu pa je nekaj jeznih odgovorov na tvit Tanje Fajon:

To je zagotovo najbolj ogaben tvit, kar jih je lahko kdo zapisal. In bog ne daj, da ti pridejo na vlado!

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.