Šok v Ljudskem vrtu: Luka Zahovič je poškodovan

slika: pixabay
Pred sobotnim derbijem z Domžalami v Ljudskem vrtu niso optimistični. Poškodovan je eden izmed najboljših strelcev moštva Luka Zahovič. Podrobnosti je razkril trener vijoličastih Darko Milanič.


»Luka ima probleme s trebušnim zidom. Pravijo, da ni nič hudega, vendar je potrebno biti vseeno pozoren na to. Se pa po poškodbi v moštvo vrača Marko Šuler, ponovno pa sta začela trenirati tudi Denis Klinar in Marcos Tavares, je dejal trener vijoličastih, Darko Milanič, ki je obenem dejal, da domnevne razprtije v klubskih pisarnah o katerih poročajo nekateri mediji na njihovo delo ne vplivajo.

 

Pomembna tekma z Domžalami se bo v Ljudskem vrtu odvijala, v soboto 22. septembra ob 20.15. 

MZ

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.