Odrekli so podporo Lidiji Divjak Mirnik za županjo MOM

Slika: FB privat profil Lidije Divjak Mirnik

Podporo kandidatki Lidiji Divjak Mirnik poslanki LMŠ in članici LPR (čeprav sama nastopa, kot neodvisna kandidatka), odreka stranka Dobra država dr. Bojana Dobovška.

Čeprav so bili še danes zjutraj njeni podpori naklonjeni, pa so ji popoldan podporo odrekli. Kot so sporočili, je vodja lokalnega odbora Dobre države v Mariboru Gregor Ficko zlorabil zaupanje stranke ter v nasprotju z akti in programskimi usmeritvami izrazil podporo Divjak Mirnikovi. Vsak lokalni odbor ima sicer demokratično možnost, da podpre določenega kandidata, vendar le, če je ta neodvisen. V primeru Lidije Divjak Mirnik, pa težko rečemo, da je poslanka Liste Marjana Šarca in članica Liste za pravičnost in razvoj neodvisna kandidatka.

V stranki Dobra država bodo sedaj predlagali svojega kandidata za župana Maribora, koga pa zaenkrat še ne vedo.

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.