ŠOKANTNO: Glavni administrator Partis.si skoraj umrl

Partis.si, ena najbolj znanih slovenskih spletnih strani za izmenjavo multimedijskih vsebin, je imel v zadnjem času več težav z delovanjem. Na spletni strani so se pojavila pojasnila, da je bil razlog za izpad glavni administrator, ki je bil v nesreči skoraj umrl.

“Spoštovani uporabniki! Kot ste verjetno opazili, zadnje dni Partis ne deluje najbolj optimalno. Razlog je v tem, da je glavni administrator doživel hujšo nesrečo, v kateri je skoraj izgubil življenje, te dni pa je preživel na urgenci in na oddelku za intenzivno nego. K sreči je trenutno zunaj življenjske nevarnosti in bo lahko kmalu uredil nedelujoče stvari. Za izpad se opravičujemo, a tu je bila na delu višja sila,” so zapisali na Partisu.

Kljub težavam z delovanjem je Partis.si še vedno na 39. mestu najbolj priljubljenih spletnih strani v Sloveniji, kar je precej visoko. V zadnjih letih so imeli velike težave z dostopnostjo, vendar razlogi za to niso bili nikoli povsem jasni.

Ugasnil je partis.si? Kaj se v bistvu dogaja?

Med možnimi razlogi so se omenjali požar v francoskem podatkovnem centru, kjer je bila shranjena spletna stran, uničenje ali neobstoj varnostnih kopij, nezainteresiranost vodstva portala, da nadaljuje projekt, in pa pomanjkanje sredstev za nadaljnje vzdrževanje portala. O tem smo pisali tudi v članku marca 2021 Spletna stran Partisa ponovno ne deluje. Tokrat je vzrok drugje.

Kljub pojasnilu o nesreči glavnega administratorja na Partisu, so nekateri uporabniki skeptični, da ima to kaj veze z izpadom spletne strani. Nekateri se sprašujejo, ali gre zgolj za izgovor, da bi opravičili težave z delovanjem.

Vsekakor pa je upanje, da bo glavni administrator čim prej okreval in da bodo težave z delovanjem Partisa odpravljene.

Povzeto: Siol

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.