Neverjetno! Saša Arsenovič je zavrnil intervju tudi na TV3?

Arsenovič in Kangler, slika: MMC

Očitno je v Mariboru že vse odločeno. Kandidatu za župana Sašu Arsenoviču se očitno niti ne ljubi več.  Najprej je zavrnil intervju na Nova24TV, zatem tudi na TV3. Ali nima več volje in kondicije ali pa je tranzicijska levica iz Ljubljane že določila kdo bo mariborski župan.

Več, kot očitno je, da če si kandidat levega političnega bloka, za župana lahko počenjaš vse, tudi če imaš burno preteklost. Očitni si lahko aroganten, lažeš pred kamerami, si nasilen. Poleg tega se tudi soočenj ne udeležuješ. In na koncu si še izvoljen za župana. No, izvolitev takega človeka bi bila res posmeh mestu in občanom.

Mi pa vam zadnji dan pred volilnim molkom prikažemo še intervju v iz oddaje Faktor na TV3, katerega se baje preobremenjeni Saša Arsenovič ni hotel, ali želel udeležiti.

Sicer pa je danes napovedanih še kar nekaj soočenj: RADIO MARIBOR od 9.30 do 10.00 ; ponovitev Prvi program Radia Slovenija ob 17.00, RADIO CITY ob 10.00, NET TV in Facebook stran NET TV od 20.50 do 22.20, PLANET TV od 22.00 do 22.40, POP TV – 24UR zvečer od 22:10 do 22:45 in SLO 1 – ODMEVI od 22.20 do 22.30. Upajmo, da tudi tokrat Saša Arsenovič ne bo preobremenjen.

M.G.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.