To kar se zadnje časa dogaja v slovenski družbi, še posebej na družbenih omrežjih je zares nepredstavljivo. Uporabnik družbenega omrežja Rok Gros, je svoj sovražni zapis podal na družbenem omrežju Facebook.

Neverjetni sovražni zapis na družbenih omrežjih

Zapis, ki smo ga danes zasledili na družbenem omrežju Facebook, je več kot grozljiv. Uporabnik omenjenega družabnega omrežja Rok Gros je namreč zapisal, da so “janšisti” pobili 3500 vaših dedkov in babic, očetov in mater. “Oropali so državo in zadolžili vaše vnuke za milijarde. zaprli so vas v hišni zapor. vašim otrokom so odvzeli šolanje in prihodnost. kdor se temu ne upre si zasluži biti suženj “janšistov!” vsi imate v občini zaslužene politike, ki sodelujejo v tem organiziranem kriminalu;” je zapisal uporabnik družbenega omrežja Rok Gros.

Zajem slike na Facebook uporabnika profilu Roka Grosa. Zapis na družabnem omrežju o janšisti
Slika: Zajem slike Facebook uporabnika Roka Grosa.

Smo priča novim grožnjam in nasilju nad ljudmi, katerim levičarji pravijo “janšisti”? Se v tej besedi razume 350.000 članov stranke SDS, okoli 100.000 podpornikov, ali 219.415 ljudi, ki so volili stranko SDS? Je to politika leve opozicije KUL? Ali zaradi takih zapisov mažejo stene domovanj politikov s kljukastimi križi?

To je Šarčev stric iz ozadja

Očitno želijo levičarji vladati za vsako ceno! Do kdaj še?

PM