Slika: Spar Slovenija

Iz Spar Slovenija so sporočili, da so se s podaljšanjem delovnega časa odzvali na želje mnogih kupcev, ki zaradi prejšnjih časovnih omejitev niso utegnili v miru opraviti nakupa. Zaradi podaljšanega delovnega časa bo za nakupe na voljo več časa, kar pomeni, da se bodo čakalne vrste pred trgovinami skrajšale.

Spremenjeni delovni čas velja od četrtka, 9. 4., naprej.

Trgovine INTERSPAR
PON-SOB: od 8h do 20h
NED: zaprto

Trgovine SPAR
PON-PET: od 8h do 20h
SOB: od 8h do 18h
NED: zaprto

Na velikonočni ponedeljek, 13. 4., bodo vse trgovine ZAPRTE.
Restavracije INTERSPAR so do nadaljnjega ZAPRTE.

? Po Odloku o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom lahko od 8. do 10. ure ter zadnjo uro delovnega časa trgovine nakup opravijo izključno ranljive skupine (npr. invalidi, upokojenci, nosečnice). Upokojenci lahko svoj nakup opravijo le v tem času.
? Vstop v trgovino je možen le z uporabo zaščitne maske (ali druge oblike zaščite ustnega in nosnega predela, kot so npr. rute ali šali) in zaščitnih rokavic.
? Poleg tega upoštevamo zakonsko predpisano največje dovoljeno število kupcev, ki so lahko istočasno v trgovini. Pri izračunu števila oseb za vsako posamezno trgovino upoštevamo priporočilo NIJZ, ki določa 20 m2 osebnega prostora na kupca. Obvestila o omejitvi števila strank so objavljena na vhodu posamezne trgovine.

SIFA

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});