posnetek zaslona: topnews.SI

Glavna kot se sama rada pohvali koordinatorka včerajšnjega protesta “maske dol” je nekdanja sopredsednica gibanja Zedinjena Slovenija in nekoč vidna predstavnica Šiškove Štajerske varde Anica Bidar.

POZOR! TO JE ZANIKOVALKA VIRUSA COVID19

Da se je od Anice Bidar treba distancirati, pove tudi podatek, da ona ne verjame v obstoj virusa, pa tudi maske ne nosi. Torej lahko potencialno trosi in širi virus med ljudmi. Zato ni priporočljivo, da ste v njeni bližini. Bidarjeva, ki je v bistvu bolj močna pri ustih, kot kje drugje, v javnosti nastopa predvsem kot nasprotnica nošenja mask, testiranj, cepljenj in vladnih ukrepov za preprečitev epidemije. “Zaradi nošenja mask so predvsem kronični bolniki zbolevali zaradi bakterijskih okužb, ogromno je bilo bakterijskih pljučnic, katere so vse po vrsti pripisovali covidu, seveda stroka ne sme o tem poročati, ker so dobili ukaz politike, da se vse smatra za covid,” govori okoli Bidarjeva.

Neprebavljive monologe ima Bidarjeva skoraj vsaki dan. Najbolj pa pri tem bode v oči, da ima “njena” stran na družbenih omrežjih, kjer tako rada objavlja svoje neumnosti, skoraj 30.000 sledilcev. Je to zahvala zdravnikom, ki vsak dan zdravijo Covid bolnike in tudi sami zbolevajo? Je to zahvala vsem, ki se trudijo da se virus ne razširi. “Doktor” Bidarjeva vam sporoča, da zdravniki bolnike narobe zdravite?

Očitno pa ima Anica vedno vse prav in dela vedno po pravilih. Vsaj tako naj bi se kazala navzven. Celo policiste, ki so ji napisali kazen označuje in se iz njih kratko in malo dela norca. Upajmo le, da bo imenovani policist proti Anici Bidar sprožil tudi kazensko ovadbo.

Se je pa od Bidarjeve, bolje pozno, kot nikoli, distanciral tudi Andrej Šiško. Bidarjeva je bila namreč nekdanja sopredsednica gibanja Zedinjena Slovenija in nekdanja vidna članica Štajerske varde,

Očitno pa tudi zavajanja ali laži Anici Bidar niso tuje. Tako je želela ustvariti negativno energijo, dan pred protestom.

Se je pa včeraj oglasil tudi predsednik vlade Janez Janša in zapisal medijem: “Namesto da delate reklamo zanikovalcem virusa in tako pomagate širiti epidemijo, gospo Bidar raje peljite na intenzivni oddelek ene od slovenskih bolnišnic in ji pokažite sliko požganih pljuč.”

In na koncu še zahvala v imenu našega portala policistom, kateri si zagotovo zaslužijo dodatek za strpnost, ki so jo pokazali na včerajšnjem shodu, predvsem pa zato, ker so bili v stiku z osebami, ki zanikajo obstoj virusa, ne nosijo mask in potencialno lahko virus širijo naprej.

PM

koronavirus