Spoznajte protestnico, ki grozi ministru Hojsu z obiskom na domu!

Levi fašizem se vzpenja. Prav tako tudi grožnje in vse bolj pogumni protestniki, katerim potuho delajo še levi mediji.

SPOZNAJTE DARJO WEISS, KI GROZI MINISTRU HOJSU S PROTESTOM PRED NJEGOVIM DOMOM

Tisto, kar je zapisano na nekem mediju tam tudi ostane. In zagotovo bi bilo dobro, da se policija odzove na take neuravnovešene želje posameznikov, ki želijo netiti v slovenski družbi le nemir. 

Darja Weiss iz Medvod je pred nekaj dnevi pozvala svoje somišljenike, protestnike, da obiščejo na domu notranjega ministra Aleša Hojsa in mu naredijo “pizdarijo”. Na njeno objavo je opozoril tudi premier Janez Janša. Sicer pa je Darja Weiss, po njenih Facebook izjavah sodeč, anticepilka, ki se redno udeležuje neprijavljenih protestov. Veliko ima za povedati proti maskam in PCT ukrepom. Očitno tudi ne priznava koronavirusa. Za vse, ki Darjo poznate, torej priporočamo, da se jo izogibate, saj nikoli ne veste, ali vas lahko okuži?

Tokrat mi javno pozivamo policijo, da na domu v Medvodah obišče Darjo Weiss in jo zaradi groženj notranjemu ministru tudi kaznuje.

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.