Poziv Emanuele Škalonje nelegalni protest

Tudi v času omejenega gibanja, še posebej za (črno) zasavsko regijo, so se pod taktirko Šarčeve Emanuele Škalonje, Zasavci zbrali na nelegalnem protestu.

Šarčeva Emanuela vabi na nelegalni protest

Nekaj 100 Zasavcev je na stopnicah pri Delavskem domu v Trbovljah pripravilo protest zaradi napovedanega zapiranja šol v ponedeljek v glavni vlogi pa Šarčeva kandidatka za državni zbor Emanuela Škalonja.

Znana zasavska “anti janšistka”, predsednica sveta staršev Osnovne šole Toneta Okrogarja v Zagorju ob Savi Emanuela Škalonja je povedala, da tudi bodo v ponedeljek v znak protesta o ponovnem zapiranju šola na prag šolskega vhoda položili šolske torbe. Tako želijo sporočiti, da si njihovi otroci zaslužijo znanje.

Tako se je Emanuela Škalonja, bahala na družbenih omrežjih: “Rojena sem 28. junija 1976 v Slovenj Gradcu. Prihajam iz Zagorja ob Savi, zaposlena sem kot voznica avtobusa, mati dveh sinov. Zakaj kandidiram? Ker imam veliko idej, katere lahko izboljšajo naš domači kraj, ker povezujemo vse generacije in vsa znanja vsakega posameznika. Po izobrazbi sem magister ekonomije. Moj cilj: strateško uporabljanje finančnih projektov in pridobivanje finančnih “injekcij” iz Evropskih inštitucij.” Je pa Emanuela Škalonja, tako pravijo Zasavci, tudi najbolj “zagrizena” kandidatka v Zagorju, ki se je za svoj (ne)uspeh na volitvah,  družbenih omrežjih slikala celo z dojenčkom.

Očitno ima Šarec med svojimi volivci še veliko takih “cvetk”, vse za to, da ustvarjajo zmedo in da bi bili še naprej pri koritu!

Preberite tudi: Je to sploh mogoče v “črnem” Kopru na protestu pomagali širiti koronavirus!

PM