Spoznajte še enega, od nas “pitanega” biciklista, ki naj bi si na naš račun nakupil električna kolesa!

“Predsednik združenja NOB Savsko naselje (nekakšen mladi partizan) in prvič član Mestnega Sveta MOL Janez Stariha si kot samostojni svetnik za lastno uporabo v 2019 omisli električno kolo 2.099 €, v 2020 el. rolko za 410€, za Demokracijo razkriva mestni svetnik Uroš Minodraš

Partizana v 21. stoletju pita država? Prav tako mu kupuje električna kolesa?

Bizarnim posnetkom uniformiranih in oboroženih članov iz proračuna z milijoni financirane Zveze združenj borcev za vrednote NOB (ZZB NOB), ki strašijo po Dražgošah, se pridružujejo tudi ekscesni porabniki proračunskega denarja, ki protestno kolesarijo po Ljubljani, piše Demokracija. Eden takih je Janez Stariha, sicer ljubljanski mestni svetnik, izvoljen leta 2018 na Listi kolesarjev in pešcev. Ko je kandidiral na lokalnih volitvah, smo lahko v seznamu kandidatov četrtne skupnosti ljubljanskega predela Bežigrad prebrali, da je rojen 2. septembra 1976. A je hkrati tudi ustanovitelj in predsednik Združenja borcev za vrednote NOB Savsko naselje. Torej nekakšen partizan 21. stoletja. Pa partizan le zato, da od države dobi denar. Pomislite, da bi se ta marioneta boril po gozdovih!

Tako si Stariha predstavlja življenje, kot partizan v 21. stoletju:

Stariha, ki gleda na svoj žep, ob petkih kolesari na rdečem poniju, a tega uporablja zgolj v marketinške prostestniške namene. Sicer pa uživa v elektriki na račun drugih. Iz proračuna naj bi mu tako kupili že električno kolo in desko za rolkanje. Mogoče bi mu lahko kupili še pamet.

MG


VREME

Maribor
delno oblačno
55%
2.1km/h
40%
28°C
28°
26°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.