Spoznajte še eno “corona zaničevalko” iz TV Slovenija. Janša ji je odgovoril!

Mojca Mavec
Mojca Mavec

Koronavirus se pri nas sicer počasi a vztrajno zmanjšuje. In Slovenija že hiti k rumeni fazi, kjer bo lahko sprostila nove ukrepe.

Še ena iz TV Slovenija, ki je proti ukrepom

A glavni problem v Sloveniji ostajajo mediji, kateri, namesto, da bi ljudem pomagali v boju proto epidemiji, to pomagajo celo širiti. Ena takih je voditeljica Mojca Mavec, zdi se sicer razgledana voditeljica, ki je včasih rada predstavljala različne države sveta in predstavljala njihove ljudi in običaje.

In prav zanimivo je, da je ravno ta voditeljica v oddaji Dobro jutro na TV Slovenija kritizirala ukrepe vlade z novimi ukrepi. Od voditeljice smo sicer pričakovali vsaj malce razumevanja, saj so takšni in podobni ukrepi stalnica skoraj v vseh državah sveta. A Mojci očitno niso pogodu. Tako je Gregorjevo, praznik, ko se ptički ženijo, primerjala kar z “čivkom” vlade, ki spreminja ukrepe.

[color-box color=”blue”] Tako je Mojci odgovoril tudi predsednik vlade Janez Janša: “Tako se RTV_Slovenija odločno bori proti epidemiji. Za 100 mio vašega denarja na leto.”[/color-box]

To sramotno Mojčino govorjenje in ugibanja okoli ukrepov vlade, spodkopava vse tiste, ki se ukrepov pridno držijo, zavedajoč se, da lahko le s skupnimi močmi premagamo to svetovno pandemijo.

Mojci Mavec pa nasvet. Nadenite si masko!

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
59%
2.1km/h
20%
30°C
31°
29°
28°
Sun
19°
Mon
21°
Tue
20°
Wed
21°
Thu

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.