Spoznajte tri znane Slovence, ki se sramujejo slovenske glasbe!

Spoznajte Slovence, ki se sramujejo slovenske glasbe!

Kako moraš biti nor v glavi, da se, kot Slovenec sramuješ nečesa, kar je pristno slovenskega in to je glasba. In neverjetno, je med njimi celo nesojeni kandidat za mandatarja. Piše Nova24TV.


Kdo se sramuje slovenske glasbe?

Dobro si poglejte tri obraze Slovencev, ki se sramujejo slovenske identitete, torej slovenske glasbe. Eden izmed trojice je radikalni podpornik Hamasa in novinar RTV Slovenija Boris Vasev. Pripombe na račun razvedrilnega programa je imel tudi spodleteli KUL-ov (nikoli) mandatar Jože Damijan, ki je na Twitterju zapisal: “Kmetija & Pod kozolcem namesto moderne Hrvaške na HRT.” Očitek je sicer strel v prazno, saj je tudi na HRT, kjer naj bi bila “moderna Hrvaška”, bila prisotna tamburaška glasba. Razlika je očitno v tem, da medtem ko so Hrvati na svojo narodnozabavno glasbo ponosni, se je Slovenci, kot so Jože Damijan in Delov vojni dopisnik Uroš Esih, sramujejo.

Uroš Esih, Boris Vasev, Jože P. Damijan

Zanimivo pa je, da je kritika letela na na novo vodstvo RTV, čeprav je avtor oddaje Vanja Vardjan, ravno tako levičar.

To so sramote, ki so jih zapisali nesojeni mandatar Jože p. Damjan, podpornik Hamasa in skrajno levi “novinar” Boris Vasev, ter Delov levičarski “novinar” Uroš Esih. Upajmo da se jih sramuje cela Slovenija!

 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
42%
2.1km/h
40%
28°C
29°
27°
28°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.