slika: Finance

Ljudmila Novak, evropska poslanka nove Slovenije se vedno bolj nagiba na levo. Pa čeprav v Evropskem parlamentu sodi med Evropsko ljudsko stranko (EPP), ki z levo politiko.

Spoznajte Matica Cvelbarja, ki na mara Janeza Janše

Kaj je glavni problem Ljudmile Novak, njenih izpadov na družabnih omrežjih ter v drugih javnih nastopih? To je zagotovo je nekdanji novinar poslovnega časnika Finance Matic Cvelbar. levičarsko nastrojen nekdanji tiskovni predstavnik Nove Slovenije, ki naj bi se ga je rešil tudi Matej Tonin.

Na družabnih omrežjih, očitno pa tudi pri nasvetih Novakovi, je evidentno bližje politikom SD tipa Jernej Štromajer ali novinarjem-aktivistom s časopisa Dnevnik, kot je Zoran Potič, pred časom je Cvelbar na twitterju nadrl celo Roka Čakša, urednika portala Domovina.je, sicer močno naklonjenega NSi, piše Požareport.

Pred nedavnim je “levosučni” Cvelbar objavil tudi levičarsko diskreditacijo, kjer je z zapisom poskušal ustvariti vtis, kako nepomemben naj bi bil Janez Janša na vrhu EU, ko je sedel nekoliko odmaknjen od mize (zaradi koronavirusa seveda). A pozabil napisati, da je na istem mestu sedela tudi nemška kanclerka Angela Merkel. Takšne in drugačne levičarske diskreditacije si torej privošči glavni zaupnik Ljudmile Novak v Bruslju.

Še enkrat ponovimo. Kam v evropsko politiko sodi Ljudmila Novak? no zagotovo ne tam, kamor naj bi sodil “levosučni” Cvelbar.

PM