Sprenevedanja je konec. Direktor STA mora UKOM-u predložiti zahtevano dokumentacijo

agencije STA
STA _logotip

Končno, bi lahko rekli. Sprenevedanja direktorja STA Veselinoviča je konec. Tako je sklenila Skupščina STA, ki je potekala danes.

Veselinovič mora UKOM-u predložiti zahtevano dokumentacijo

Direktorja bi sicer morala skupščina po sprenevedanju, lažeh in trpinčenju agencije STA pozvati najmanj k odstopu, če ne kaj drugega, a upajmo, da pride to na dnevni red skupščine naslednjič. Najbolj pomembno pa je to, da mora direktor agencije Bojan Veselinovič, kot so sklenili, pooblaščenim osebam Ukoma takoj omogočiti vpogled v podatke in informacije o notranji organizacijski in računovodsko-finančni strukturi izvajanja poslovnih procesov ter jim omogočiti vpogled v vso dokumentacijo o finančnem poslovanju od 28. junija 2011.

Skupščina bi morala direktorja k tem pozvati že mnogo prej. Saj je izčrpal agencijo STA do konca. Je pa  Vlada Republike Slovenije, direktorju Ukoma Urbaniji naložila, da Slovenski tiskovni agenciji (STA) potem, ko se bo dejansko seznanil z njenim celovitim finančnim poslovanjem, nakaže predujem v vrednosti 845.000 EUR za pričakovane izdatke pri opravljanju javne službe v letošnjem letu.

Kje so sedaj tisti širokogrudni denarji iz humanitarnega naslova levih novinarčkov Dnevnika, Dela, Večera in ostalih? Bodo ta denar sedaj namenili v humanitarne namene, tistim, ki pomoč RESNIČNO potrebuje?

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
42%
4.6km/h
20%
8°C
9°
7°
6°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA