Sprenevedanje! Ko Marko Bandelli ne pozna odloka o PCT!

Marko Bandelli kovšca
slika: primorske novice

Poslanec stranke Alenke Bratušek, Marko Bandelli se je spotaknil ob slike iz regionalnih srečanj stranke SDS, a je izpadel kot “bedak”?

Ko Marko Bandelli ne pozna odloka o PCT!

“Prosim za obrazložitev: Zakaj ne nosite mask? Igor Zorčič, zakaj jih mi nosimo v državnem zboru, če smo vsi PCT?” je zapisal Marko Bandelli. Očitno pa gredo Bandelliju v nos regionalna srečanja stranke SDS, kjer se le na enem mestu zbere toliko ljudi, kot je recimo vseh članov stranke SAB skupaj.

Na Bandelline nebuloze je odgovorila kar državna sekretarka Jelka Godec in mu razložila, kdaj zaščitna maska ni potrebna. “12. člen odloka PCT uporaba zaščitne maske ni obvezna za: – ob upoštevanju PCT za goste v zaprtih jav. krajih oz. prostorih, kjer se nudi tudi priprava in strežba jedi in pijač, – osebe, ki izpolnjujejo PC v okoljih, kjer so v medsebojnem stiku le osebe, ki izpolnjujejo ta pogoj”.

Tako pa izgleda preverjanje PCT ukrepa v praksi na regijskih srečanjih članov SDS, gospod Bandelli:

Le čevlje sodi naj kopitar, Bandelli. In če bi lahko razpravljali naprej in se tudi mi vtikali v zadeve, ki se nas ne tičejo… Kje je tukaj imel masko Bandelli, ko se je “mastil” na stojnici stranke SDS?

 

slika: arhiv e-maribor

P.M.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.