Ko se enim odpelje, se jim odpelje zares, pa čeprav samo s kolesom. Grožnje in teženje levičarjev po oblasti presega vse meje dobrega razuma. Ne samo, da smrt želijo predsedniku vlade Janezu Janši, oni bi se radi znebili vseh “Janšistov”, torej vseh članov SDS in njihovih volivcev. Tako bi lahko vladali sami in samemu sebi.

Grožnja s smrtjo Davorinu Kopšetu

Že dolgo nismo več leta 1945, ko so ljudje z enakim mišljenjem po diktaturi, kot nekateri sedaj, pobijali nedolžne slovenske fante in dekleta in storili največji umor slovenskega življa na domačih tleh. A to je zgodovina. Mi smo v letu 2020, ko pa zadeve prav tako počasi uhajajo izpod nadzora. Drugače mislečim se obetajo (zaenkrat še) verbalne grožnje po obračunavanju s smrtjo.

Skoraj vsak dan (skoraj edini) poročamo o grožnjah s smrtjo članom SDS. Tokrat pa je vrag zares vzel šalo. Zapis facebook uporabnika Anisa Ličine (fizioterapija Anis) pa je zatresla družbena omrežja. Nakdanjemu kandidatu SDS, Davorinu Kopšetu (poznamo ga kot velikega domoljuba na invalidskem vozičku in nakdanjega kandidata za Evropskega poslanca) je Anis poslal naslednje sporočilo: “Svinja stara SDS-ovska upam, da te pobere virus, govno jedno, da več ne boš glasoval iz groba, gnoj!”

In kdo je Anis Ličina? Kot je razvidno na svetovnem spletu Anisa poznamo iz afere, ko je hudodelska združba tihotapila ljudi čez mejo iz leta 2014, takrat so mu zasegli pištolo z naboji, 8383 tablet prepovedane droge zolpidem in ponarejeno vinjeto, ki jo je za 55 evrov že prodajal prek spletnega oglasa. Prav tako je tudi sedaj pogosti znanec policistov. Zagotovo pa mu grozi tudi današnja kazenska ovadba zaradi grožnje s smrtjo.

Kaj takega si niti nebi mogli misliti od gospoda, ki na svoji profilni sliki drži v rokah dojenčka. Po sliki sodeč misliš da gre za prijaznega in uglajenega gospoda. A očitno videz vara. Tudi odzivi na facebook profilu so bili temu primerni izbrali smo jih nekaj:

Jože
Davorin Kopše, tale je pa kriminalec velikega kova. Treba se ga je varovati. Menim, da nebi trenil z očesom ob streljanju v tilnik domoljubu.
GašperZadnje čase radi pošiljajo privat pozdrave. Jaz jim sporočam, da jih Sultan nestrpno pričakuje.
JanezKako primitivno obnašane v tej državi predstavnikov ki se štejejo za prvorazredne in več vredne sploh ne preseneča,je pa treba take stvari vzet bol lahkotno saj se drugače neda nič doseči glede tega na normalen demokratičen način,tako da si lahko le mislimo za tega neciviliziranega divjaka češ poglej se v špegu in vidu boš osebo ki se ji da pripisat točno to s čemer obklada druge
JožekNo saj se ve najhujsi so oni iz juga ki smo jim dali vec kot nasim slovencem
AntonijaŽalostno Ob takem komentarju tega Anisa ali kaj je že, pa človek ostane brez besed. Ubogi človek na duši in telesu, srca pa tako ali tako nima in, ki je tako nesrečen, da mora svojo prisotnost izražati na tak način. Upam, da ne bo vse to vplivalo na otroka, naj se malo zamisli nad svojim ravnanjem, kajti vse se vrača, vse se plača njemu ali njegovim, žalostno, da on kroji usodo tudi drugim
Slavko
Ta človek je notranje popolnoma gnil.
ZoricaTale je zrel za zapor in izgon iz Slovenije! POLICIJA KJE STE!!!!
CvetkaNoro res kakšno sodrgo smo spustili v Slo. Pod hitro transportirat iz naše države.
Emi
Sem mu lepo napisala da so meje odprte in se lahko pobere
ZlatkoČe bomo dovolili takšne izpade prišlekov, se nam slabo piše. Vsi bi morali ostro obsoditi osebke, ki javno žalijo Slovence.

Gospodu Davorinu Kopšetu pa želimo, veliko zdravja in da se take grožnje nikoli več ne ponovijo.

MG