Sprevrženo! Poglejte kaj oglašujejo na spletu za otroke!

KNJIGA

Kaj vse še ne bomo videli v naši ljubi Sloveniji. Če že leva opozicija odobrava istospolne poroke in ostale zadeve v zvezi s tem, pa je prav, da pri miru pustijo vsaj otroke!


TO PROMOVIRAJO NA SPLETU ZA OTROKE

Podjetje, ki je svojo pot začelo z izdelovanjem personaliziranih slikanic za vso družino, je tako preraslo v še enega promotorja LGBT indoktrinacije. Na svoji spletni strani, kot primer LGBT literature, trenutno ponujajo knjižice z naslovom “Jakob, vedno boš najin mali fantek”, kjer so na naslovnici pristni mali fantek in dve “mami”, zraven pa je še “posebna izdaja” slikanice “Blaž, 10 razlogov, zakaj te ljubim”, na kateri je v ozadju mavrica, v ospredju pa poljubljanje dveh moških.

Na spletni strani se ponašajo z naslednjo trditvijo: “Skrbno izbrana vsebina naših knjig je primerna za malčke do 102. leta starosti. Tako je! Ne glede na starost po srcu vsi ostanemo otroci!” Za projektom Mali junaki stoji Hurra Studios, založništvo d.o.o. Podjetje ima sedež v Ljubljani, leta 2019 pa je prejelo lovoriko slovenskega startupa leta.

Pa pravijo da splet poneumlja ljudi. Včasih pa res!

P.M.

VREME

Maribor
jasno
45%
2.6km/h
0%
28°C
29°
27°
25°
Mon
16°
Tue
17°
Wed
21°
Thu
21°
Fri

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.