Sprevrženo! Poglejte kaj oglašujejo na spletu za otroke!

KNJIGA

Kaj vse še ne bomo videli v naši ljubi Sloveniji. Če že leva opozicija odobrava istospolne poroke in ostale zadeve v zvezi s tem, pa je prav, da pri miru pustijo vsaj otroke!

TO PROMOVIRAJO NA SPLETU ZA OTROKE

Podjetje, ki je svojo pot začelo z izdelovanjem personaliziranih slikanic za vso družino, je tako preraslo v še enega promotorja LGBT indoktrinacije. Na svoji spletni strani, kot primer LGBT literature, trenutno ponujajo knjižice z naslovom “Jakob, vedno boš najin mali fantek”, kjer so na naslovnici pristni mali fantek in dve “mami”, zraven pa je še “posebna izdaja” slikanice “Blaž, 10 razlogov, zakaj te ljubim”, na kateri je v ozadju mavrica, v ospredju pa poljubljanje dveh moških.

Na spletni strani se ponašajo z naslednjo trditvijo: “Skrbno izbrana vsebina naših knjig je primerna za malčke do 102. leta starosti. Tako je! Ne glede na starost po srcu vsi ostanemo otroci!” Za projektom Mali junaki stoji Hurra Studios, založništvo d.o.o. Podjetje ima sedež v Ljubljani, leta 2019 pa je prejelo lovoriko slovenskega startupa leta.

Pa pravijo da splet poneumlja ljudi. Včasih pa res!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
52%
2.1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.