SPREVRŽENO! Poglejte si to lažno poročanje česopisa Svet24!

lažne novice laži
logo Svet 24 fotomontaža

NEVERJETNO, SKORAJ NEZASLIŠANO, KAKŠNO LAŽ SI JE PRIVOŠČIL LEVI ODLAZKOV MEDIJ SVET24!

Popolna laž in manipulacija časopisa in portala Svet24

Revija Svet 24, mora očitno povečati naklado svojega levo-branega medija, saj jim očitno zmanjkuje bralcev. Zato je naslov, ki ga najdemo v medijih: ” Janša bi oktobra spet zaprl državo” skrajno žaljiv, ne samo do predsednika vlade ampak tudi do ljudi.

Medijski tajkun Martin Odlazek in njegov levi tiskani časopis, če temu sploh časopis lahko, in njegov lažnivi portal Svet24 sta približno tako brezupna in škodljiva kot vodja sindikata SVIZ Branimir Štrukelj, ki bi se bolj ukvarjal z brezplačnim samotestiranjem učiteljev in očitki vlade, da je kriva za nizko precepljenost, kot pa vso svojo energijo usmeril v poziv k cepljenju zaposlenih v šolstvu, ki je povsem zastonj, obenem pa bi bilo koristno za vse, razen morda za manipulatorje tipa Odlazek. Piše portal Informer

 

“Nobenega zaprtja države ne bo. Rumenjak SD tajkuna Odlazka ponovno širi laži in nagaja v boju z epidemijo. Je pa že cca. 100 razredov v karanteni, ker se mnogi iz sebičnosti ne cepijo, čeprav je cepiva dovolj in je vsem na voljo brez plačila,” se je odzval premier Janez Janša. 

Kje ste levi mediji, nobene novice o lažnivosti medija Svet24 in nobene o odgovoru Janeza Janše na to?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretrgana oblačnost
37%
4.1km/h
20%
8°C
10°
7°
8°
Tue
-1°
Wed
4°
Thu
1°
Fri
3°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA