Sramota na strateškem forumu na Bledu se imenuje Dominika Švarc Pipan

Mednarodni strateški forum na Bledu, kjer se vsako leto zberejo predstavniki različnih evropskih držav je letos postregel z incidentom, katerega levi mediji ne bodo razkrili.

Putin ne sme zmagati. Ukrajina mora zmagati v tej vojni,” je dejala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen ob začetku Blejskega strateškega foruma na Bledu. Za besede si je predsednica prislužila tudi močan aplavz prisotnih, v ozadju je bilo videti celo ukrajinsko zastavo.

A če so bili nekateri navdušeni nad govorom predsednice Evropske komisije, pa je bila, očitno malo manj, zadovoljna ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, ki Von der Leyenovi ni zaploskala. Smo priča mednarodnem škandalu? Video govori sam zase!

Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je tudi  dodala:Ukrajino bomo podpirali, dokler bo treba. To počnemo za Ukrajino. To počnemo zato, da zaščitimo naše evropske vrednote. To počnemo zato, da Rusiji in svetu pokažemo, da kršitve mednarodno sprejetih pravil škodijo tistim, ki jih kršijo,” je dejala.

Očitno pa Dominika nima le težave z rokovanjem, marveč tudi s ploskanjem!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
83%
2.6km/h
75%
16°C
16°
15°
16°
Sat
14°
Sun
12°
Mon
11°
Tue
9°
Wed

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA