..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Sramota na strateškem forumu na Bledu se imenuje Dominika Švarc Pipan

Mednarodni strateški forum na Bledu, kjer se vsako leto zberejo predstavniki različnih evropskih držav je letos postregel z incidentom, katerega levi mediji ne bodo razkrili.

Putin ne sme zmagati. Ukrajina mora zmagati v tej vojni,” je dejala predsednica Evropske komisije Ursula von der Leyen ob začetku Blejskega strateškega foruma na Bledu. Za besede si je predsednica prislužila tudi močan aplavz prisotnih, v ozadju je bilo videti celo ukrajinsko zastavo.

A če so bili nekateri navdušeni nad govorom predsednice Evropske komisije, pa je bila, očitno malo manj, zadovoljna ministrica za pravosodje Dominika Švarc Pipan, ki Von der Leyenovi ni zaploskala. Smo priča mednarodnem škandalu? Video govori sam zase!

Predsednica evropske komisije Ursula von der Leyen je tudi  dodala:Ukrajino bomo podpirali, dokler bo treba. To počnemo za Ukrajino. To počnemo zato, da zaščitimo naše evropske vrednote. To počnemo zato, da Rusiji in svetu pokažemo, da kršitve mednarodno sprejetih pravil škodijo tistim, ki jih kršijo,” je dejala.

Očitno pa Dominika nima le težave z rokovanjem, marveč tudi s ploskanjem!

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
5.7km/h
40%
15°C
18°
14°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.