Sramota sredi TV oddaje “Delovna akcija” na POP TV

Rdeča zvezda v TV oddaji Delovna akcija ne pop tv

Gledalci POP TV že nekaj sezon spremljajo zanimivo TV oddajo “Delovna akcija”, kjer ustvarjalci oddaje, skupaj z gradbeniki prenavljajo stanovanja.

V  TV oddaji Delovna akcija, tudi komunistični simboli polpretekle zgodovine

Vodja mojstrov, ki prenavljajo stanovanje Bojan Žlebnik in pevka ter TV voditeljica, Ana Praznik pomagata družinam, ki imajo svoje bivalne prostore v zares izredno slabem stanju. Takih družin je sicer po Sloveniji na tisoče. Kdo v akciji pride na vrsto in po kakšnem ključu pa ostane skrito ustvarjalcem oddaje. 

Je pa oddaja precej priljubljena, nekatere zgodbe iz oddaje so zares žalostne, nekatere celo tragične in zagotovo je ljudem v stiski, tudi s takimi potezami ustvarjalcev oddaje, potrebno pomagati. Zato je oddaja dobila nek poseben čar dobrohotnosti. Tokrat so v oddaji pomagali družini iz Maribora.

POP TV v družinsko oddajo hote ali nehote vpletel še politiko?

A glej ga zlomka. V družinsko oddajo so hote ali nehote vpletli še politiko in to kar sredi mariborskega Lenta, kjer so prenavljali dom omenjeni družini. Na steni domovanje se na veliko namreč bohoti kar rdeča zvezda z napisom OF. Gre za simbol komunizma, pod katerim so umirali tudi nedolžni Mariborčani po koncu druge svetovne vojne in ob osamosvojitvi Slovenije.

Kaj res ne gre drugače, kot da se v družinsko in dobrohotno oddajo vplete tudi politiko in simbole polpretekle zgodovine, ki so tudi Mariborčanom prinesli veliko trpljenja?

(video: POP TV)

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.