Sramotno! Tu sta prvorazredna Tanja in Đuro brez maske!

Slovenski estradniški par – Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro spet dokazujeta, da spadata med prvorazredne, ki zanemarjajo pravila za vse.

BREZ MASKE NA LETALIŠČE. FRAJERJA TANJA RIBIČ IN BRANKO ĐURIĆ

Tokrat sta Tanja Ribič in Branko Đurić – Đuro na letalu objavila fotografijo brez zaščitnih mask, medtem ko jih preostali nosijo. Takšno javno dokazovanje pa ni stvar poguma, temveč izjemno nevarno in neumno početje, ki ga marsikatera letalska družba kaznuje. Ampak slovensko – bosanski par si očitno to lahko privošči. Levaški mediji, pa njuno fotografijo z velikim veseljem objavljajo. 

Ribičeva se je že lansko leto znašla v skupini t. i. anticovid zanikovalcev, ki se pojavljajo na družabnih omrežjih in javnost spodbujajo k neuporabi mask. Med njimi so tudi: pevec Werner z (še vedno bolano?) ženo Andrejo Brozović, televizijski novinar Marko Potrč in še kdo. Na nedavnih protestih smo lahko zasledili tudi (še vedno bolano?) pevko Sašo Lendero, podpirala jih je tudi Špela Grošelj (ki preboleva virozo in je naš portal obtožila, da smo “pisuni”). In Slovenija je tako dobila novodobne vplivne in zvezdniške zdravstvene “strokovnjake”. 

Se spominjate, kako je Tanja Ribič septembra 2020, v času največjega izbruha epidemije, bahala, da ne nosi maske na letališčih po Evropi?

Res neverjetno, kaj se dogaja v Sloveniji, kjer nam  slovenski “zvezdniki” narekujejo nasvete zdravstvene stroke, ki praktično veljajo za celotno Evropo. Naslednjič, ko zbolite se torej po nasvet najprej obrnite na Marka Potrča, Wernerja, ali njegovo ženo Andrejo, Sašo Lendero, ali pa mogoče na Špelo Grošelj. No morebiti pa vam lahko pomagata le strokovnjaka, “doktorja” Branko Đurić in Tanja Ribič?

P.M.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
megla
88%
0.5km/h
100%
2°C
4°
1°
2°
Tue
2°
Wed
2°
Thu
2°
Fri
2°
Sat

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA