Sta se Golob in Tina razšla in kje naj bi Golobova bivša žena zasačila svojega soproga?

Robert Golob, zajem zaslona

Stanje predsednika vlade, kar se tiče njegovega statusa, torej poročen, ločen, samski, še vedno ni znano. Po zadnjih podatkih naj bi bil v razvezi in z ljubico, če jo sploh še ima?

Kot piše Požareport, upoštevajoč govorice, ki se zadnje dni širijo po medijsko-politični sceni, da sta se (naj bi se?!) premier Robert Golob in njegova nova zasebna partnerica Tina Gaber razšla, in dejstvo, da se Gabrova ob Golobu ne pojavlja več (manjkala je tudi na Golobovi večerji s predstavniki gospodarstva in kapitala ob robu nedavnega Blejskega strateškega foruma 2023 (Vila Bled, 28. avgusta), nekateri resno dvomijo, če sta z Golobom sploh še skupaj.

Sicer pa bolj, kot to vprašanje, se postavlja drugo, ali v javnosti res obstaja erotični video posnetek, med Gabrovo in nekaterimi znanimi Slovenci na Snežičevi jahti. Nekdanji pripadnik brigade Moris in bloger Mitja Kunstelj pravi da ja. Celo več, na omrežju X je zapisal nekaj sočnih podrobnosti o predsedniku vlade in njegovi Tini:

Status Tine Gaber bo kmalu uradno potrjen. Eden od slovenskih portalov bo objavil pornografski film s Tino Gaber v glavni vlogi. Filmček sem imel pred dnevi možnost videti, ker je imetnik le tega iskal najboljšega ponudnika. Jaz nisem bil pripravljen plačati usb ključa, na katerem je pornič, zato ga bo objavil nekdo drug. Kdo vam je znano, ker na družbenih omrežjih pridno oglašuje in najavlja film s Tino Gaber v glavni vlogi. Posnetek je dolg 18 minut. Na njem Gabrova zadovolji štiri moške. Eden od njih je Rok Snežić. On je tudi edini, čigar obraz je zamegljen. Ostale boste z lahkoto prepoznali. Samo to bom dodal, da je Golob do konca zmešan. Njegova zdaj uradno ločena žena trdi, da je soproga ujela v postelji z drugim moškim, ki je bil nihče drug kot Arčon. Kakšno vlogo ima torej najeta prostitutka Gabrova v Golobovi pravljici, mi ni najbolj jasno. Ker vsaj pet moških trdi, da so imeli spolne odnose z Golobom, ko je bil ta na čelu GEN-i. Od kje Golobova ljubezen do Levice, ni več vprašanje. Isti ptiči (beri pedri) skupaj letijo.

Kaj pa če je vse res?

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.