Štajerska Varda se odločno distancira od sredinega protesta!

slika: FB stran Slovenka TV

Štajerka varda se jasno in glasno distancira od jutrišnjega protesta, oziroma, kot se je izjasnila sama, od nekakšnega kmečkega punta.

Štajerska varda se distancira od sredinih protestov

Štajerska Varda, katere članica je bila nekdaj tudi Anica Bidar se od protesta distancira je danes sporočilo poslala kar našo facebook stran:

 

[color-box color=”blue”] Obvestilo Štajerske varde in Zedinjene Slovenske varde za javnost!

Zaradi kopice laži, zavajanj in napačnih informacij, obveščamo vse pripadnike in pripadnice Štajerske varde, Zedinjene Slovenske varde in vseh ostalih Deželnih vard, da se Varda kot Prostovoljna obrambna skupnost svobodnih ljudi, ne bo udeležila nobenega protesta v Ljubljani v prihodnjih dneh. Velja tudi za protest, ki bi ga naj organizirala Anica Bidar – beri Miha Bidar – s sodelavci!
V nekaterih medijih in na družbenih omrežjih so se v zadnjih dneh pojavile številne dezinformacije, v katerih je navedeno, da Anica Bidar kot tesna Šiškova zaveznica in kot tiskovna predstavnica Štajerske varde v Ljubljani organizira protestni shod to sredo, 13. 01. 2021.
Gre za načrtno provokacijo, za načrtno delitev in za načrtno poglabljanje sporov med pripadniki in pripadnicami Slovenskega naroda in slovenskega ljudstva, ki koristi vsem drugim, samo našemu narodu ne! Zato se Varda tovrstnih protestov v nobenem primeru ne bo udeležila!
Sleherni pripadnik ali pripadnica Varde se seveda lahko udeležuje kot posameznik, česarkoli mu je drago. Kot poveljnik Varde nimam pravice, da bi komurkoli omejeval njegovo politično udejstvovanje, vključno s protesti. Moram pa vas opozoriti, da se je ob vsem tem, vsak posameznik dolžan zavedati odgovornosti, ki jo ob tem ima tudi kot pripadnik ali pripadnica Zedinjene Slovenske varde!
Zedinjena Slovenska varda
Štajerska varda

[/color-box]

Medtem pa so tudi na Youtube ostranili Aničin poziv na sredin shod.

O shodu bomo poročali tudi na našem portalu!

PM

 

VREME

Maribor
oblačno
63%
2.1km/h
94%
20°C
21°
18°
19°
Wed
15°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.