Ste videli to zavajanje na Tarči? Šircelj povozil Eriko Žnidaršič!

erika
zajem slika (RTV)

“Denarja je pred supervolilnim letom dovolj za vse: za ceste, kmete, tanke in tako naprej. Vlada, ki je bila še pred dvema letoma v opoziciji zagovornica varčevanja, zdaj nenadzorovano troši.” Pravijo v levosučni oddaji Tarče.

V TARČI SPET LAŽNO PRIKAZALI DEJSTVA

Oddajo Tarča, ki je pred meseci blatila tudi naš portal, bi morali preimenovati v spletke in laži. Še ena izmed oddaj, kjer se pljuva po vladi, prikazujejo pa se nerealna dejstva in manipulacije. Vse za blatenje vlade in pumpanje Alenke Bratušek?

Finančni minister Andrej Šircelj in obrambni Matej Tonin, tokrat nista bila tiho. Zavajajočim zapisom v oddaji Tarča sta se uprla. Tudi v besede segajoča Erika Žnidaršič ju ni ustavila.

Med drugim je Andrej Šircelj povedal tudi povedal: Imeli smo epidemijo in odgovor na njo, tako, da smo zadržali zaposlenost in imeli maksimalno velik odboj v primerjavi z drugimi državami. Zaradi zavarovanja življenj so nastali dolgovi. EU je prvič odgovorila enotno, tako s fiskalno kot monetarno politiko. EU se je zadolžila, zato imamo načrt za okrevanje in odpornost. Investicije pomenijo razvoj in boljše življenje. Investriramo v infrastrukturo, železnice, vrtce, šole…Politika je enotna na ravni EU-ja. Prehitro zaostrovanje bi negativno vplivalo na gospodarsko rast,” je dejal in dodal, da ne gre za brezglavo trošenje.

Očitno matematika ni bila kakšna posebna vrlina voditeljice Erike.

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.