Številke so alarmantne! Stevanović pa spet vabi na protest!

ZORAN STEVANOVIĆ, slika, družbena omrežja

Ali je to sploh možno. Številke v Sloveniji so zares alarmantne. Ob 3431 novih okuženih za koronavirusom imamo skoraj 1000 hospitaliziranih, Stevanović pa vabi na proteste!

STEVANOVIĆ PONOVNO VABI NA PROTESTE!

Ustavite širjenje virusa! to je poziv vsem tistim, ki širijo smrtonosni virus po Sloveniji. Ob takih številkah do visusa ne moremo biti več brezbrižni.

V četrtek je bilo opravljenih 9118 PCR-testov, od katerih je bilo 3431 takih, ki so bili pozitivni. Delež pozitivnih testov je tako znašal 37,6 odstotka. V državi naj bi imeli 40.869 aktivnih primerov okužb, ocenjuje NIJZ. Štirinajstdnevno povprečje števila potrjenih okužb na 100 tisoč prebivalcev znaša 1938, kar je 44 več kot dan prej. Najmlajši bolnik na intenzivni negi ima 28 let, najmlajši bolnik, ki je hospitaliziran, pa 23 let.

Kljub temu, da je več kot očitno, da so številke okuženih še naprej visoke, stanje v bolnišnicah pa resno, to očitno ne moti stranke Resni.ca, katere predsednik je Zoran Stevanović. Ta namreč nagovarja ljudi, naj se v sredo udeležijo protesta za otroke, pred hramom demokracije. S svojim obnašanjem Zoran Stevanović in njegovi somišljeniki, ki so del stranke Resni.ca, dokazujejo, da jim je prav malo mar za preprečevanje širjenja okužb in za to, da zdravniki in medicinske sestre pregovarjajo, ljudje pa umirajo.

Ob takih pozivih Stavanovića in njemu podobnih se moramo resnično vprašati, ali so nekaterim dovoljena vsa sredstva in vsi prijemi, da se ljudi poziva na ulice v času, ko Slovenija preživlja največjo covid krizo v zgodovini samostojne Slovenije. Ali Stevanovića res ni mogoče ustaviti? Bo pri tem tožilstvo ponovno zamižalo na eno oko, bodo mižali tudi pristojni organi, od policije do zdravstvenega inšpektorata?

V sredo bomo zagotovo spremljali proteste tudi na našem portalu in vam pokazli ljudi, zaradi katerih se koronavirus v Sloveniji še naprej širi.

P.M.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.