Sramota, kakršne v Sloveniji še nismo imeli. Parlamentarna stranka Levice je nanreč bojkotirala proslavo od dnevu samostojnosti in enotnosti v državnem zboru.

Nedržavotvorno dejanje Levice

Neverjetno, a resnično slovenska parlamentarna stranka ne spoštuje slovensko neodvisnost. To je strank levica, ki ima v vsem tem času le en program. To je Anti Janša program.

“Dan samostojnosti in enotnosti je dan, ko oblast proslavlja in se kiti z leta 1990 sprejeto referendumsko odločitvijo za samostojno Slovenijo – taisti politični razred, ki hkrati hoče ljudstvu prepovedati referendum o 780 milijonov nakupu orožja,” so zapisali v stranki Levica in s tem pokazali svojo “državotvornost” in “enotnost”, čeprav desnici radi očitajo razdiralnost. S to izjavo so pokazali svoj pravi obraz – da jim nič ni sveto, in da je vsako priložnost treba zlorabiti za svojo politično, celo protiustavno agendo.

Levico pričakovano skrbijo slovensko zdravstvo in domovi za ostarele. A Ko se je na veliko kradlo denar iz žilnih opornic in se z njim financiralo režimsko Mladino, in ko denar golta na deset tisoče nevladnih organizacij, ki so večinoma same sebi namen ter preplačana režimska in neuravnotežena nacionalna televizija, pa Levica ostaja lepo hinavsko tiho.

 

PM