Študenti, želite plačilo 500€ na uro? A pozor, v industriji za odrasle!

slika je simbolna, zon.si

Društvo Dobra družba ponuja študentsko delo za igralca oziroma igralko v industriji za odrasle. Da prav ste prebrali. Plačilo? 500 evrov na uro!

Delo v industriji za odrasle, ali po angleško PornJob

V sodobnem svetu se na trgu dela vse bolj odpirajo tudi nove, drugačne možnosti zaposlitve – med drugim v industriji za odrasle. In organizacija Dobra Družba si želi ljudi dobro seznaniti s priložnostmi na tem področju. Po njihovi oceni večina spolnih delavcev ni dobro seznanjenih s pravno-formalnimi zadevami, v državi pa je predstava o komercialni spolnosti precej zgrešena. V njihovi akademiji PornJob, sedaj podjetje Drobra Družba ponuja tudi študentsko delo. Več informacij o delu najdete na tej povezavi.

500 evrov na uro

Zdaj so na študentskem servisu prijavili oglas za študentsko delo – igralec/ka v industriji za odrasle. »Pozivamo študentske servise na podlagi zakonodaje Republike sLOVEnije naj ne diskriminirajo polnoletne študente k dostopu k informacijam in načina dela v spolnem delu,« so zapisali. Plačilo je naravnost sanjsko – kar 500 evrov na uro. Več informacij o delu najdete na tej povezavi. Gre za produkcijo izobraževalno/odraslega filma katerega izvaja tuja produkcijska hiša. Izdelek se bo predvajal po vsem svetu, edini pogoj pa je znanje pogovorne angleščine. Piše portal Maribor.info.

Študentsko delo – igralec/ka v industriji za odrasle:
– 500 evrov/uro (realizacija)
– delo po projektu
– kratkotrajno delo
– potni stroški so domena delodajalca

Sanjsko, ni kaj! Očitno tudi legalno! Ali je tudi dovolj zanimivo? To pa je drugo vprašanje!

M.G.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.