Šušlja se! Golob bo predsednik vlade le še do Evropskih volitev?

Golob
slika, fotomontaža

Popolnoma nesposobni in vedno manj popularni predsednik vlade Robert Golob, v slovenski politiki nima kaj več iskati. In če lahko verjamemo pisanju Bojana Požarja, bo kmalu tudi spokal z Gregorčičeve?

Kot piše Požareport, je bil predsednik vlade Robert Golob na nedavnem Vrhu slovenskega gospodarstva fizično, psihično in politično skrahani. Bil je brez energije, bled v obraz, njegov nastop oziroma govor, kjer je spet obljubljal nove časovnice in spremembe tistega, kar je njegova vladna koalicija še pred nekaj dnevi sprejela, pa so pospremili tudi mnogi cinični nasmehi. Torej iz vsega skupaj spet ne bo nič.

Sicer je na strani levih medijev prišlo do nekakšnega premirja in nenapadanja. Sedaj z vsemi topovi udrihajo po stranki SDS, kajti stranka se po javnomnenjskih raziskavah močno približuje rezultatu Svobode iz zadnjih volitev. Gibanje Svoboda bodo po javnem mnenju, kmalu ujeli celo Socialni demokrati.

Naj bi se pa Golob s centri moči iz ozadja tranzicijske levice, zdaj, kljub vsemu, dosegel nekakšen tihi dogovor (po celi seriji pogovorov in telefonskih klicev, tudi z Milanom KučanomNikom TošemZoranom Jankovićem …), torej samimi levi “zvezdniki”. Tako Golob ostaja premier za enkrat, do evropskih volitev (volitev v evropski parlament), ki bodo maja ali junija prihodnje leto. Potem pa se bo videlo kakšen je njegov domet.

Do tedaj bomo verjetno iz strani levih medijev, še posebej RTV, videli nabijanje po stranki SDS in vlečenje novih in novih afer iz naftalia, po drugi strani pa bodo Goloba kovali v zvezde, skoraj tako, kot nekoč Tita. Sicer pa stara dobra “Kumrovška šola”, to še kako dobro obvlada.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
rahlo rošenje
65%
6.7km/h
100%
11°C
14°
8°
11°
Fri
10°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.