Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Nataša Pirc Musar, slika: Reporter

Slovenija ima eno najbogatejših predsednic države. Čeprav Pirc-Musarjeva rada pove, da je to bogastvo od njenega soproga, a naj spomnimo, da je to tisti soprog, kateremu država nameni 850€ za protokolarne zadeve.


Kot, da denarja zakonce Musar še nimata dovolj. Predsednica, ki  dobiva dobrih 5400 evrov bruto in njen mož, ki služi z nepremičninskimi in še katerimi drugimi posli, si bosta lahko, kot bi se smejala v brk Slovencem, ki si tega ne morejo privoščiti, privoščila luksuz tudi na dopustu. Pa ne v Sloveniji, ampak na Hrvaškem.

Spomnimo. Sama predsednica države naj bi imela med drugim 30 tisoč evrov prihranka na bankah, finančne naložbe v višini 243 tisoč evrov, 145 delnic družbe Krka d.d. Vozi avtomobil mercedes E 220 karavan, letnik 2018, avto ima v najemu, ima pa tudi motocikel Kawasaki Vulcan S, letnik 2022 v vrednosti 10.000 evrov. Ima tudi nepremičnine, in sicer družinsko hišo v Radomljah (75 %), ocenjena vrednost deleža po GURS je 110.000 evrov.

Tega, kar počenja predsednica države, ni v vsem svojem bogastvu počel niti zadnji komunist Kučan. Predsednica si bo tako privoščila luksuzne počitnice. Uživala bo v lastni počitniški nepremičnini v Istri, kar so sanje številnih Slovencev in Slovenk. Uživala naj bi nekje v Umagu, v nepremičnini, katero naj bi kupil njen “revni” mož, ki še vedno prejema mesečno 850 € našega denarja. Nepremičnina pa naj bi bila vredna kar 800 tisoč evrov. Baje je to prava vila. Slike svoje vile, predsednica države še ni upala pokazati?

VREME

Maribor
dež šibkejše intenzitete
91%
2.1km/h
100%
16°C
20°
15°
16°
Tue
14°
Wed
12°
Thu
12°
Fri
12°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.