Tako je Hojs, ob prazniku gasilcev, Golobovim povedal, kar jim gre.

požar

Danes praznujemo mednarodni dan gasilcev. Na današnji dan tako goduje Sveti Florijan, ki velja za zavetnika proti požarom in proti povodnji. Ta dan je tako namenjen počastitvi in ​​priznanju delu gasilcev po vsem svetu.


“Biti gasilec pomeni vsakodnevno skrb za sočloveka, živali in premoženje. Slovenski gasilci in gasilke predstavljajo temeljni steber našega sistema varstva pred naravnimi in drugimi nesrečami.” To je zapisala Golobova vlada. A nekaj so besede, nekaj drugega pa dejanja in Golobov mačehovski odnos do gasilcev. In to, da danes goduje zavetnik gasilcev Sv. Florijan, so Golobovi kar pozabili zapisati.

Spomnimo pa se Golobovih laži koliko bo vlada prispevala za gasilce ob požaru na krasu, Pa njegovih obljub ob lanskih poplavah. Nihče od vladajočih ni niti enkrat prijel za lopate in metle, ter pomagal čistiti za posledicami naravne ujme. Pa spomnimo se kakšen škodljiv predlog zakona o javnih prireditvah so vladajoči želeli spraviti skozi proceduro, ki bi lahko ogrozil predvsem gasilce. A od obljub se ne da živeti. Tudi gasilci ne.

@portal.emaribor

Enkrat tako, naslednjič drugače- Lažnivi holob!

♬ original sound – Portal e-mariborsi.si

Je pa Golobovi svoje povedal tudi nekdanji notranji minister in predsednik SDS Ljubljana, Aleš Hojs. Tako je zapoisal: “SDS je večkrat predlagala, da se nerazporejena dohodnina nameni zaščiti in reševanju, a jo Gibanje Svoboda deli svojim: Jenullu, Forbiciju, Kovačevi, Čordiču,…Ustvarjanje anarhije, nespoštovanje ukrepov, rušenje naše vlade…morajo poplačati!”


Vas pa danes zvečer, ravno na njihov praznik na gasilsko veselico kar sredi Maribora vabijo mariborski gasilci. Za zabavo bo skrbel Dejan Vunjak


 

 

VREME

Maribor
delno oblačno
93%
0.5km/h
37%
12°C
13°
11°
12°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun
14°
Mon

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.