Tako je Možina nalil čistega vina Jankoviču in stranki SD

Tako je Možina nalil čistega vina Jankoviču in stranki SD
Jože Možina
Jože Možina, slika https://jozemozina.si/

“Nobene konkretne obtožbe ni, da to in to ne drži. Seveda njih moti, da to obstaja. Da na javni televiziji obstaja oseba, ni edina, ampak vendarle, ki razmišlja drugače. Je po zagovoru pri v.d direktorja TV Slovenija, Valentinom Arehom, povedal Jože Možina.

Možina Razgalil Jankovića in stranko SD

Možina je za Planet TV spregovoril o neznosnih pritiskih SD-jevske sredine, ki je, kot je pojasnil, v hiši še vedno izjemno močna, tudi v vodstvu: “Vidim, da so se nekateri kar malo trznili. A ko smo jim predstavili argumente, da je oddaja narejena po vseh strokovnih standardih, končno gre za šolski primer dobrega Utripa, ki ima tudi zaradi tega tak odziv, je bilo vodstvo pomirjeno in stoji za svojimi programskimi sodelavci, lahko bi tudi rekel, za svojimi najboljšimi programskimi sodelavci, da ne bomo skromni.”

Na vprašanje voditelja, kakšen bi bil odziv, če bi zapisi o iztrebljanju fašistov in o sramoti nacionalne televizije, kot sta si jih privoščila Bandelli in Fajonova, prišli z druge strani političnega parketa, je Možina odgovoril takole: “Te vzporednice je mogoče najti, imeli smo jih v preteklosti. Takrat so se generalni direktor, direktor televizije, odgovorna urednica, vsi pojavili v prvih minutah televizijskega Dnevnika in Odmevov in o tem govorili, tako da dvojini kriteriji še vedno obstajajo.”

Pa še to o Bandelliju:

Facebook
Twitter
LinkedIn

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Rezultati

Loading ... Loading ...

IZJAVA TEDNA

Ko govedo stopi v palačo, ne postane kralj, ampak palača postane štala. [Turški pregovor]

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.