Tako je Tina Gaber šušmarila s kripto valutami. Levi mediji o tem ne pišejo nič!

Tina Gaber

Tina Gaber se je že zgodaj začela dobrikati takšnim in drugačnim moškim, kateri imajo skupno lastnost denar. Ta beseda ji gre še danes dobro z jezika. A bolj, kot to čudi dejstvo, da levi mediji ne pišejo nič o Tininem šušmarjenju s kripto valutami pred leti. Če bi se s tem ukvarjala soproga nekdanjega predsednika vlade Janeza Janše, bi jo mediji zagotovo razčetverili.

Kriptovalute in hitri zaslužek nejevernih Tomažev. V te kriptovalute je bila vpletena tudi Tina Gaber, sedanja ljubica predsednika vlade. V preteklosti naj bi sama, večkrat promovirala piramidno shemo, v kateri je bilo na stotine zavedenih. Na svojem Youtube kanalu pa se še vedno predstavlja kot promotorka izginule slovenske kriptovalute Xaurum, za katero vlagatelji danes ugotavljajo, da je bila t. i. “exit scam”, kar pomeni, da so ustanovitelji javnost pozvali k investicijam, potem pa pobrali vloženi denar in preprosto pobrisali sledi za projektom. 

Je pa novinar Mirko Mayer je nazadnje razkril, da je Gabrova vpletena v še eno kripto prevaro – Estatium. “Z obljubo, da gre za revolucijo pri najemanju nepremičnin in da bodo za vlagatelje zato nori donosi, je ekipa zbrala 2,1 milijona evrov in nato z denarjem preprosto izginila. V promocijskem spotu, očitno posnetem v Monacu, se tako večkrat pojavi prav Tina Gaber. Ob njej pa akter številnih podobnih zgodb, kasneje znan tudi iz zgodbe s hitrimi testi Majbert Pharm, Klemen Nicoletti.”

Klemen Nicoletti in Tina Gaber

Gabrova je Klemna zapustila takoj, ko so se končale njegove sanje s kriptovalutami in so zaslužki pošli. Čeprav je bila tudi sama vpletena v te posle. Vmes Gabrova  je imela več premožnih partnerjev, sedaj pa je prisesana na Roberta Goloba, ki je obogatel z državnimi posli prodaje električne energije. Bo tudi njega pustila, ko ne bo več predsednik vlade? Piše Demokracija.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.