Saj ni res, pa je! Migranti v Ljubljani bi radi imeli brezplačni avtobusni prevoz.

Slovenci očitno postajamo drugorazredni državljani. Med tem, ko sprejemamo ilegalne migrante, jim nudimo prenočišče, hrano, damo žepnino, bi sedaj ti radi imeli še brezplačni avtobusni prevoz.

Azilni dom na Viču, kjer so nastanjeni ilegalni migranti, bo kmalu premajhen za vse, ki bodo tam nastanjeni. Migrantov pa je v Sloveniji vedno več, tudi po zaslugi te vlade in odstranitvijo “tehničnih ovir” ne meji. Nič čudnega, da si vsi želijo priti v Slovenijo, ki je za njih prava meka. Nastanjeni so v domu, imajo streho nad glavo, toplo posteljo, tri obroke hrane dnevno, poleg vsega pa še žepnino. No sedaj so si zamislili še, da želijo brezplačni avtobusni prevoz. 

Očitno si nekateri predstavljajo, da so ilegalni migranti v Ljubljani na počitnicah. Pa niso. Nastanjeni so v azilnem domu za tujce in čakajo, na dovoljenje za azil. Če ga ne dobijo, jih policisti vrnejo a Hrvaško. Poleg tega več, kot polovica migrantov, prihaja iz držav, kjer sploh ne poteka vojna.

Danes brezplačni prevozi z avtobusom, kaj bodo želeli naslednjič? Mogoče še brezplačna stanovanja in socialna pomoč? Levica bi jim znala zagotovo, to uresničiti?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.