Tako je Zala Klopčič, postavila ogledalo Niki Kovač!

Zala Klopčič in Nika Kovač

S strani levice, v nebo vpijoča Nika Kovač, ki naj bi po poročanju Požareporta kandidirala celo za Evropske volitve, v bistvu  povzroča več škode kot koristi. Pravi Zala Klopčič, podpredsednica SDM.

Portal Siol pod vodstvom Mihaela Šuštaršiča se je odločil, da vsebino svojega programa razširi in levim aktivistom zagotovi nov kanal za promoviranje svojih idej. Govorimo o novem podkastu, v katerem je simbolično kot prvo gostjo gostil zloglasno direktorico nevladnega-vladnega Inštituta 8. marec. V bistvu bi lahko dejali, da gre za nekakšen bruhalnik nesmislov. 

Pod drobnogled pa je Zala Klopčič, znana komentatorka in podpredsednica SDM vzela intervju z Niko Kovač. Ne samo, da ima ta intervju polno nesmislov, v bistvu gre za nabijanje megle. Sicer pa je Nika Kovač sedaj znana tudi po tem, da piše kolumne. Za urednika portala Siol, naj bi  bil to nekakšen presežek, po mnenju Zale Klopčič pa Nikino pisanje ni čisto nič posebnega – nasprotno, bolj se ob njem sprašuje, če Nika Kovač sploh ve, kaj je vejica in za kaj se jo uporablja. Za vsako drugo besedo je pika ali pa v desetih stavkih uporabi isto besedo, kot je to storil Inštitut 8. marec na X profilu v primeru “napadanja” Anžeta Logarja. “Meni se to ne zdi kvalitetno pisanje, bolj se mi zdi kot nabijanje besed, zato, da zakrijejo, da nimajo vsebine,” je dejala Klopčičeva.

In kaj pomeni Nikin zapis “Fajta za vas”?

Kot ugotavlja Zala Klopčič, je delovanje inštituta 8. marec v popolnem sozvočju delovanja Levice. Torej je nika kovač še kako povezana s to stranko. A kot pravi Nika Kovač, stranke pri 8. marcu niso naredili zato, ker jih to ne zanima. No, očitno se je lažje skrivati pod krilom nevladnikov in “fajtati v prazno”!

In “fajtanje” v prazno, je tista stvar, ki gre Niki v bistvu zelo dobro od ust. Še posebej če se obregne ob Janeza Janšo. V intervjuju za SIOL, je seveda je Kovačeva izkoristila priložnost, da je “popljuvala” tudi vlado Janeza Janše in nekdanje vodstvo RTV Slovenija, češ da je javni servis postal stroj propagandne politike. Pa Kovačeva sploh ve kaj je to RTV? No, Klopčičeva je njene neumne izjave seveda demantirala in pojasnila, da je bilo stanje precej drugačno, kot so to želeli prikazati levi mediji in aktivisti. To je pojasnil tudi Uroš Urbanija v enem od podkastov Na tekočem.

Video, kjer je Zala Klopčič, Niki Kovač postavila ogledalo, pod naslovom: “Nika Kovač nujno potrebuje stik z realnostjo! Reaction video na najbolj absurden podcast,” si lahko ogledate TUKAJ!


Sicer pa bo Zala Klopčič voditeljica tudi našega omizja, portala e-maribor.si, v sredo, 6. decembra v Hočah, ob 18 uri, kjer bodo gostje. Evropska poslanka Romana Tomc, gospodarstvenik Branko Vračko, predsednik društva 1.oktober Pavel Rupar in podpredsednik SDM Tim Rauter. Omizje bomo neposredno prenašali tudi na portalu e-maribor.si


 

(video: Zala Klopčič)

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.