To je pravi polom Roberta Goloba! Vlada zabeležila najnižjo podporo v zgodovini Slovenije!

slika je naključna: parodija

Da je vlada Roberta Goloba, daleč najslabša vlada v zgodovini Slovenije, verjetno ni potrebno posebej poudarjati. Še posebej zato, ker je na oblakih slave dolgo plesal z izredno visoko podporo na volitvah.

Povprečna ocena vlade Roberta Goloba je katastrofalna.  Golobova vlada si je v zadnjem merjenju prislužila sramotno povprečno oceno 2,42. Glede na to, da je še pred letom in pol vlada “plesala” na visoki podpori javnosti.

Največji vpliv na padanje javnomnenjske podpore Gibanja Svoboda, ki bi ga zdaj volilo le 14 odstotkov vprašanih, ima po mnenju 53,8 odstotka vprašanih neučinkovitost oz. neizpolnjevanje obljub o reformah. Na drugem mestu je z 21,5 odstotka za to odgovoren Golob, 9,5 odstotka vprašanih pa padec javnomnenjske podpore pripisuje ministrski ekipi.

Skoraj enak delež vprašanih meni, da bi morala vlada Roberta Goloba odstopiti (38,7 odstotka) in da bi morala dokončati svoj mandat (37,8 odstotka). 

Potapljajoča ladja, ki se imenuje Robert Golob bo tako, v kolikor bo nadaljeval svoje slabo delo, prišel na točko, kjer ni več vrnitve. Ali pa je za vse skupaj kriv le kozmični dež?

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
59%
8.8km/h
75%
13°C
14°
10°
12°
Fri
11°
Sat
5°
Sun
4°
Mon
7°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.