Tako naj bi partner Tamare Vonta od države kasiral davkoplačevalske milijone?

Tamare Vonta
Tamare Vonta, slika: twitter

Večkrat (pre)glasna Tamara Vonta se ima v času vlade Roberta goloba zagotovo super. Sama je poslanka, ki se zelo rada krega in pametuje, še boljše pa se godi njenemu partnerju?


Eden pridnih inkasantov davkoplačevalskega denarja, katerega verjetno nebi bilo, če nebi v poslanskih klopeh sedela Tamara Vontaje okulistika Boštjana Meha. Sicer je tudi sama poslanka zelo rada priključena na državni aparat denarja.

Portal Požar report razkriva, kako pridno, zasebni partner Tamare Vonta dobiva državne denarce za svojo okulistiko. Oftalmolog Boštjan Meh, ki je iz specialista iz celjske bolnišnice, prelevil v pretkanega poslovneža okulista iz Krškega, je danes večinski lastnik Okulistike Meh in Optike Lana iz Sevnice. Očitno se pozna, da se tudi njegova zasebna partnerica Tamara Vonta (s katero naj bi imel tudi otroka) svaljka po raznih državnih službah. Tokrat je ponovno poslanka.

Podjetje Okulistika d. o. o., torej partnerja Tamare Vonta, je doslej od države prejelo že več kot neverjetnih 5,5 milijonov evrov davkoplačevalskega denarja, kar Meha nesporno uvršča celo med zasebne zdravniške profitne rekorderje, ki služijo z državo. Še največ denarja na leto je okulistika prejela prav v času vlade Roberta Goloba.

Sedaj vemo, zakaj Tamara Vonta še vedno tako rada pleše ob Golobovi glasbi?

VREME

Maribor
oblačno
64%
2.1km/h
94%
20°C
21°
18°
17°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
11°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.