Tako pa je danes zagorelo v parku Aqualuna v Podčetrtku. Imamo posnetek!

Požar Podčetrtek, zajem slike

Gasilcem je uspelo omejiti obsežen požar, ki je zajel objekt termalnega parka Aqualuna v Podčetrtku, ki spada pod okrilje Term Olimia.

Kot so sporočili iz Term Olimia, bo termalni park z izjemo gostinskega lokala, kjer je nastal požar, v nedeljo obratoval normalno. V požaru je bil namreč poškodovan zgolj eden izmed gostinskih lokalov, vsi bazeni in vodne atrakcije pa so ostali nepoškodovani.

 Ogenj, ki je izbruhnil okoli 17. ure v skladišču enega od gostinskih lokalov, je bil okoli 20. ure pogašen. Na kopališču je bilo med požarom več kot tisoč kopalcev, ki so bili evakuirani. Poškodovanih ni bilo.

Dodali so, da je v intervenciji sodelovalo 83 gasilec iz osmih lokalnih prostovoljnih gasilskih društev, na kopališču pa je bilo v tem času okoli 1.500 obiskovalec, ki so jih zaposleni evakuirali in poskrbeli za njihovo varnost.

video: (Tiktok @lukafamily)

Avtomobili P.R.
Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.