Tako pa se levičarji norčujejo iz košarkarjev. Izstopa spet Štromajer!

štromajer

Norčevanja neotesanega levičarskega politika Jerneja Štromajerja in ostalih levičarskih nebodigatreba pristašev ni videti ne konca ne kraja. Tudi šport ni pred takimi neumestnimi pripombami levičarskih neotesancev imun.

Štromajer in Košir z neslanimi pripombami nad priimke košarkarjev

Slovenski šport je še enkrat več dokazal, da je v središču svetovne javnosti. Nenazadnje je danes zlato medaljo dobil Benjamin Savšek, svoje pa so z odlično igro proti Argentini dodali tudi slovenski košarkarji. A za levičarje je še kako pomembno, kako se pišejo slovenski izbranci, za razne Tokiće, ki uživajo ob balkanski glasbi in nosijo zaščitno masko na bradi na OI ni noben problem. Levičarjem predstavljata problem priimka RUPNIK in DIMEC.

Tako se je iz priimkov slovenskih športnikov ponorčeval Jernej Štromajer. Tisti državni sekretarček, ki se je pred leti norčeval iz božiča in vernikov, katere je označil za “umazane živali!. No na neotesan zapis: “V tej ekipi še Rupnik in Dimec dobro igrata,” mu je odgovoril kar naš košarkar Luka Rupnik, ki mu ja zapisal BUCKO in mu poslal ljubčka.

Poleg Štromajerja pa se je našel še en “zgledni” levičar, Dnevnikov urednik Darijan Košir  s podobno neotesano šalo. 

O še eni neotesani šali Darijana Koširja: Uf, 118 pik proti svetovnim podprvakom, v momentih igra za sladokusce, Dončič spektakularen. A če bi bili danes brez njega, bi s temi rupniki in blažiči težko premagali tudi Madžare,” pa verjetno ni potrebno izgubljati besed. Kot je na svojem twitter profilu zapisal Bojan Požar: “Kot novinar ni znal pisat, kot urednik sluga (tajkunov), kot vladni uslužbenec / politik se je izkazal za nesposobnega in še izdajalca, kot gledalec košarke pa je neokusni bedak!

Reprezentančni branilec Jaka Blažič mu je iz Tokia odvrnil: “Darijanko … psi lajajo, karavana gre naprej. Lep pozdrav iz Tokia.”

In takšni drugačni “bedaki”, bi nam radi vladali?

P.M.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

izbrano za vas

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.