Tako pa so si na tweeterju privoščili Urško Klakočar Zupančič in Roberta Goloba?

Za (lažna) profila, Urške Klakočar Župančić in Roberta Goloba, ki sta se pojavila na družbenem profilu tweeter, bi lahko dejali da marsikoga nasmejita  

Oseba v ozadju profila @kloakocar norce med drugim brije iz sprememb davčne zakonodaje, ki jih predlaga nova koalicija na čelu s stranko Gibanje Svoboda, katere podpredsednica je Klakočar Zupančičeva, izjave predsednika vlade Roberta Goloba o zdravljenju bolezni covid-19 na morju, piruete predsednice državnega zbora na proslavi ob dnevu državnosti in domnevnih pritiskov vladajoče politike na medije.

Tu je nekaj zanimivih izjav iz tega profila:

Se je pa poleg lažnega profila Urške Klakočar Zupančič pojavil tudi lažni profil Roberta Goloba. Profil so šaljivci poimenovali kar Dr. Gobert Rolob, kjer piše: “Za ene elektrooligharh, za drughe kapo di banda. Slabš ku vrabec u roki. Premaghal Janeza. (Ma je parodija, mona.)”

Ta profil je prepleten s satiro in predvsem primorskim naglasom. Ta profil spremlja že več, kot 5000 tviterašev in marsikoga nasmeji. Gre namreč za satiro. Tu je nekaj smešnih izjav iz tega profila:

 

Kaj pa če je vse res?

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
64%
2.2km/h
33%
23°C
25°
21°
23°
Wed
21°
Thu
21°
Fri
17°
Sat
16°
Sun

ANKETA

Koga bi raje podprli za predsednika Slovenije?

  • Rezultati

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA