..
Obveščam Vas, da na naši spletni strani potekajo vzdrževalna dela, zato se vam že vnaprej opravičujemo za morebitne nevšečnosti. Hvala za razumevanje.

Tako pa so si na tweeterju privoščili Urško Klakočar Zupančič in Roberta Goloba?

Za (lažna) profila, Urške Klakočar Župančić in Roberta Goloba, ki sta se pojavila na družbenem profilu tweeter, bi lahko dejali da marsikoga nasmejita  

Oseba v ozadju profila @kloakocar norce med drugim brije iz sprememb davčne zakonodaje, ki jih predlaga nova koalicija na čelu s stranko Gibanje Svoboda, katere podpredsednica je Klakočar Zupančičeva, izjave predsednika vlade Roberta Goloba o zdravljenju bolezni covid-19 na morju, piruete predsednice državnega zbora na proslavi ob dnevu državnosti in domnevnih pritiskov vladajoče politike na medije.

Tu je nekaj zanimivih izjav iz tega profila:

Se je pa poleg lažnega profila Urške Klakočar Zupančič pojavil tudi lažni profil Roberta Goloba. Profil so šaljivci poimenovali kar Dr. Gobert Rolob, kjer piše: “Za ene elektrooligharh, za drughe kapo di banda. Slabš ku vrabec u roki. Premaghal Janeza. (Ma je parodija, mona.)”

Ta profil je prepleten s satiro in predvsem primorskim naglasom. Ta profil spremlja že več, kot 5000 tviterašev in marsikoga nasmeji. Gre namreč za satiro. Tu je nekaj smešnih izjav iz tega profila:

 

Kaj pa če je vse res?

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
55%
3.6km/h
75%
16°C
17°
15°
15°
Sun
6°
Mon
1°
Tue
2°
Wed
4°
Thu

TWEET DNEVA

 

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.