Tanja Fajon in Matjaž Nemec bi se distancirala od Boruta Pahorja?

fajon
slika: Primorske novice

Bi se stranka Socialnih demokratov res rada rešila Boruta Pahorja, ki bo drugo leto, v bistvu ostal brez službe, saj predaja predsedniški “prestol!” Kaj pravi o tam Tanja Fajon?

Bi se Tanja Fajon in Matjaž Nemec rada odrekla Borutu Pahorju?

Kot piše Požareport naj bi se Socialni demokrati (seveda to velja za veliko tajnost stranke SD) radi distancirai od predsednika države? Stranka SD s Tanjo Fajon naj bi dobesedno drvela v bolj radikalno politiko. Zaskrbljajoče je, da taka politika močno spominja na fašizem, še bolj presenetljivo pa je, da bi se tako SD z Levico in LMŠ morala boriti za nekako 20 do 25 odstotkov skrajno levega volilnega telesa. Kot piše Bojan Požar gre za dejstvo s posebno personalno dimenzijo, da sta predsednica stranke Tanja Fajon in poslanec ter podpredsednik SD Matjaž Nemec nonšalantno pripravljena izdati človeka, ki je osebno neposredno zaslužen za njuno politično kariero.

Le kaj bi bila Tanja Fajon in Matjaž Nemec brez Boruta Pahorja? Nekdanja novinarka Fajonova nikoli ne bi postala evropska poslanka, ampak ostala povsem povprečna (leva) poročevalka javnega zavoda RTV, Nemec pa bi ostal napol izobraženi trgovski potnik nekje na ulicah Nove Gorice, kar je do prihoda v Pahorjev vladni kabinet dejansko tudi bil. Sedaj v bistvu vsaj vemo odkod Nemcu tako naravno nakladanje neumnosti.

Skrajno nevarno igro se gre vse bolj radikalna stranka SD. In njihov odnos do slovenstva nas mora še kako skrbeti!

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
pretežno oblačno
72%
4.1km/h
75%
9°C
11°
8°
9°
Fri
9°
Sat
5°
Sun
6°
Mon
8°
Tue

TWEET DNEVA

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.