Kakšen žaljiv zapis novinarja Primoža Esiha, ob zmagi naših košarkarjev?

Uroš Esih
Uroš Esih, slika družbeno omrežje

Po tem, ko spremljamo izvrstna rezultate, ki jih nizajo naši olimpijci na OI v Tokiu, pa levičarji zganjajo neumnosti na družbenih omrežjih.

ŠE ENA NEMNOST LEVEGA NOVINARJA NA DRUŽBENEM OMREŽJU?

Po tem, ko se je pri ocenjevanjih naši košarkarjev uštel član SD Jernej Štromajer in se ga je od tedaj prijel vzdevek BUCKO, pa se je tudi tokrat našel druge vrste “kavč navijač”, “levaški!” novinar Uroš Esih, ki svoje “bolane” komentarje večkrat objavlja na družbenih omrežjih.


Če smo Slovenci za Štromajerja našli zdravilo da ne piše več neumnosti o športu, ki ga očitno ne razume, pa gre za nepoznavanje ne samo športa, ampak tudi zgodovine pri Urošu Esihu, ki je seveda pomešal eno z drugim. To je tako, če nekateri razmišljajo le z levo stranjo svojih možganov?

Kakšna zmaga! Pa kakšna borba! Slovenija je v skupini suvereno premagala države, ki so jih zaznamovali fašistični režimi,” je zapisal Esih, s tem pa si očitno ni zaslužil veliko odobravanja. Tako so mu nalili čistega vina na družbenih omrežjih:

In taki “novinarčki” potem jokajo v Bruslju, kako jim pri nas ljudje grozijo, kako se iz njih norčujejo in kako so preganjani. A takšni zapisi niso vredni novinarskega zapisa. Sodili bi le v kakšno za to primerno zdravstveno ustanovo?

(Zapisi na družbenih omrežjih so nelektorirana in ne izražajo vedno mnenja portala e-Maribor)

P.M.

VREME

Maribor
delno oblačno
57%
2.1km/h
40%
28°C
29°
26°
25°
Tue
19°
Wed
14°
Thu
16°
Fri
18°
Sat

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.