Tanja Fajon je končno voščila božič! A NE kristjanom!

Tanja Fajon
zajem slike, Planet TV
Tanja Fajon je končno voščila božič! A NE kristjanom!

Kristjanom “naklonjena” liderka Socialnih demokratov Tanja Fajon, očitno ne praznuje božiča, tako kot večina Slovencev. A so bili danes voščila deležni vsaj pravoslavni verniki.

Očitno pa so pravoslavci, ki danes praznujejo božič nekaj posebnega. In njim je potrebno čestitati. S tem se popolnoma strinjamo. Imamo več veroizpovedi in več različnih datumov praznovanja. A najprej je potrebno biti pošten do lastnega naroda in lastne kulture.

Tako je Tanja Fajon voščila Slovencem za božič: “Želim vam lepe in mirne praznike. Srečno in zdravo novo leto #2022!”

Tako pa je voščila pravoslavcem: Vesel božič želim vsem pravoslanim vernikom. (mislila je “pravoslavnim”).

Če bi imela Tanja Fajon iskrene namene voščiti vernikom za današnji dan, potem bi tudi kristjanom lahko voščila za dan Sv. treh kraljev! Ali pa je Tanja le pravoslavne vere?

P.M.

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
delno oblačno
51%
1km/h
40%
25°C
26°
23°
24°
Fri
13°
Sat
15°
Sun
14°
Mon
12°
Tue

TWEET DNEVA

 
WhitePress marketinška platforma za ustvarjanje, distribucijo in analizo vsebin, ki se uporablja predvsem za potrebe digitalnega oglaševanja. Na platformi se lahko oglaševalci in marketinške ...

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.