Tatjana Bobnar še bolj obremenila Roberta Goloba! Je to njegov konec?

slika, družbena omrežja

Prah okoli vmešavanja predsednika vlade v deli policije se še ni polegel, ko je Tatjana Bobnar podala preiskovalni komisije nove dokaze.

Potem ko sta nekdanja notranja ministrica Tatjana Bobnar in začasni generalni direktor policije Boštjan Lindav zelo obremenila predsednika vlade Roberta Goloba z navedbami, da je zahteval nedopustna ravnanja in neposredno vplival na policijo, je preiskovalna parlamentarna komisija ta teden zaslišala priče, ki so veliko bolj naklonjene premierju in zanikajo njegovo vmešavanje v delo policije.

Golob je na nacionalni televiziji celo izjavil, da Tatjana Bobnar, ki je močno obremenila predsednika vlade laže in halucinira. Pa tudi priče, ki so njemu naklonjene mu ne pomagajo. Zgodba medtem dobiva nove razsežnosti

Tatjana Bobnar je na naslov preiskovalne komisije poslala pisna dokazila o neresničnih izjavah in krivem pričanju vabljenih prič pred komisijo. Po informacijah Večera so nekdanjo notranjo ministrico zmotile določene izjave sedanjega ministra Boštjana Poklukarja, njenih državnih sekretarjev Branka Lobnikarja in Tine Heferle ter generalne sekretarke vlade Barbare Kolenko Helbl. Piše večer.

Recimo. Tina Heferle, tista tina, ki naj bi, kot pravi Bobnarjeva dejala, da je Golob prasec, ki laže in je treba odreagirati je očitno obrnila ploščo v korist Goloba in je na preiskovalni komisiji dejala, da je Tatjano Bobnar slišala govoriti, da je nezadovoljna z Boštjanom Lindavom. A Bobnarjeva je to izjavo označila za neresnico, pa tudi razvoj dogodkov v lanskem letu kaže, da je ministrica v celoti zaupala takratnemu začasnemu šefu policije.

In zanimivo Predsednik preiskovalne komisije Miha Lamut iz Gibanja Svoboda pravi, da se bodo zaslišanja prič nadaljevala v začetku decembra, ko naj bi svojo zgodbo izpovedala direktor Sove Joško Kadivnik in direktor NPU Darko Muženič. Oba spadata v krog blizu Goloba, ki bo prav tako pričal pred komisijo. 

Upajmo le, da bodo pisna dokazila zadostovala v toliki meri, da Golobu končno nekdo lahko reče ADIJO!

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.