Tatovom v Mariboru so očitno všeč avtomobili

Neznani storilec je v noči na 29. 8. 2018, izpod nadstreška v Spodnji Voličini, odtujil odklenjen osebni avtomobil, znamke Opel Astra, letnik 2000, kovinske svetlo sive barve, reg. številke MB F0-13Z. Neznani storilec ni imel težjega dela, saj so bili kontaktni ključi vozila odloženi na prednjem desnem sedežu.

Policisti PP Lenart so odtujeno vozilo danes ob 12.30 našli v Zgornji Voličini. Vozilo je bilo tokrat zaklenjeno. Neznanega storilca še iščejo, vozilo pa so vrnili oškodovanki.

Neznanci pa so se lotili tudi avtomobilov. Neznani storilec je včeraj, med 12. in 13. uro vlomil v osebni avtomobil, ki je bil parkiran na dvorišču stanovanjske hiše v Špičniku. Vlomil je tako, da je z neznanim predmetom razbil steklo na prednjih desnih vratih vozila. Iz njega je odtujil nekaj tisoč evrov gotovine.Materialna škoda presega 4.000 evrov.

Neznani storilec je med 25. in 29. 8. 2018, na Gosposvetski cesti v Mariboru vlomil v dve parkirani tovorni vozili. Vanju je vlomil tako, da je z neznanim predmetom razbil stekli na vozilihIz notranjosti tovornih vozil je odtujil dve navigacijski napravi, znamke Mio in Garmin, orodje za tiskanje znamke Geberit, 4 škatle z orodjem znamke Hilti in 2 škatli z orodjem znamke Unior. Skupna materialna škoda znaša okoli 9.000 evrov.

Previdnost torej ni odveč!

MZ

Facebook
Twitter
LinkedIn

VREME

Maribor
jasno
63%
3.6km/h
0%
-1°C
2°
-3°
1°
Sun
-3°
Mon
-4°
Tue
-3°
Wed
-3°
Thu

ANKETA

Ali ste za to, da se odpravi obvezno plačevanje RTV prispevka?

Loading ... Loading ...

TWEET DNEVA