Telekom bo podražil storitve! Telemach in A1 še ne?

Telekom, slika: metropolitan

Telekomunikacijski operater Telekom Slovenije je pretekli teden svoje uporabnike obvestil, da bo s 1. majem dvignil cene nekaterih mobilnih in fiksnih naročniških paketov. 

Naročnikom Telekoma Slovenije se obetajo podražitve.  S 1. majem se bo povišala mesečna naročnina mobilnih paketov (z izjemo paketov SUPR in Druga številka), in sicer za 1,40 evra mesečno. Cene fiksnih paketov, z izjemo paketov Neo A, Neo B, Neo C, Net in Neo TV, pa bodo zvišali za kar 2,80 evra mesečno.

Do 1. maja so pisni opomini za fizične osebe brezplačni, po novem pa bo strošek pisnega opomina znašal 1,59 evra, strošek elektronskega opomina pa 0,95 evra. Za pravne osebe se bo strošek pisnega opomina dvignil z dveh na pet evrov, strošek elektronskega opomina pa bo znašal dva evra.

V aprilu in maju lahko naročniški paket, ki se mu bo spremenila mesečna naročnina, uporabniki brezplačno zamenjajo za kateri koli drug mobilni oziroma fiksni paket iz Telekomove redne ponudbe, so pri družbi zapisali v obvestilu, ki so ga 27. marca objavili na svoji spletni strani.

Pri operaterjema Telemach in A1, za zdaj ne načrtujejo novih cen storitev.

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.