Tina Gaber pred leti razkrila svoje oprsje in dejala, da se je razvila tudi v možgane

Tina Gaber, slika družbena omrežja

Golobova ljubica ni kar tako. Že leta 2009 je padala na politike. A še prej se je za aprilsko številko slovenskega FHM delno slekla. Takrat še, kot nekdanja miss Hawaiian Tropic To je bila Tina Gaber, leta 2009.

Tina Gaber, vir. Bojan Požar, slika Dean Dubokovič

Slike je že leta 2009 objavil Bojan Požar, kjer je od oprsja pokazala bolj malo, ali skoraj nič. Je pa zanimivo, da se je že tedaj spogledovala z vrhom slovenske (leve) politike. Delala naj bi celo za Lojzeta Peterleta, ko je ta kandidiral za predsednika države. Za portal Style je recimo leta 2009 dejala, da jo zanima politika, še bolj pa premier Borut Pahor. Menda obožuje njegove “do potankosti zalikane poslovne obleke z manšetnimi gumbki, čeprav bi ga še bolj oboževala brez njih, denimo v spodnjem perilu“. To je o Tini leta 2009 razkrival Bojan Požar. Baje se je Tina videla celo v parlamentu, kjer,  naj bi ji ploskal Pahor, ker dela tako “dobro” reklamo njegovi ritki“. Tina Gaber je še povedala, da nima nič proti lezbijkam, čeprav jo na ženskah popolnoma nič ne privlači.

Fotografije razgaljene Tine Gaber je kot je takrat pisal Bojan Požar, posnel fotograf Dean Dubokovič, Tina pa je v intervjuju med drugim povedala, da se ni razvila samo v oprsje, ampak tudi v možgane. No to zadnjo “razvitost” očitno bolj slabo uporablja

13 let pozneje, pa,  kar ji pri pri Peterletu in Pahorju ni uspelo, je našla v Golobu. Z veliko začetnico! Se ji vsaj ne bo več treba slačit za slovenske revije?

Facebook
Twitter
LinkedIn

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Strinjam se Več

Obvestilo o piškotkih.

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.