To je človek, ki je grozil predsedniku SDM Kamnik!

Šarčevi grozijo Kamničanom? To je dobil predsednik SDM Kamnik!

Grožnje članom Slovenske demokratske stranke se očitno selijo tudi po drugih mestih Slovenije. Očitno je tako tudi v Kamniku, kjer “kraljuje” Šarec.

Grožnje mladim članom Slovenske demokratske stranke

Prav zanimivo sporočilo je preko twitterja dobil Tim Rauter, predsednik kamniškega SDM-a. Po tem, ko se je odzval na včerajšnje nasilne proteste in zapisal: “Spet množični izlivi frustracij brezdelnežev danes v Ljubljani. To je rezultat pridnega zavajanja s strani medijev leto in pol. Si predstavljate, da bi desnica organizirala vsaj pol podoben protest? O tem bi poročali še leta. Kdo bo odgovarjal, če se komu kaj zgodi?”


Očitno se “Šarčev” oboževalec ni strinjal z napisanim in mu je kar preko twitterja Timu poslal grožnjo. tako je zapisal:

“Froc, utihni… ker sva oba iz Kamnika, približno istih let, in komaj čakam, da mi kaj takega poveš v živo. Oportunist. Pijavka. Ne boš uspel v naši politiki in predlagam, da obupaš. Najbolj smešni ste vi, ki nas označujete za brezdelneže, doma, s kavča, na telefonu.”

Tokrat upamo, da bo policija opravila svoje delo in našla tega primitivnega preveč vročekrvnega “Šarčevega mladinca” preden seveda ne bo prepozno.  Podjetje Reialesa, preko katerega “cvili” levičarske neumnosti oseba, ki je grozila Timu Rauterju se sicer sicer ukvarja z grafičnem oblikovanjem. Njihov goreč anti cepilec pa je kar oblikovalec v tem podjetju Tim Radelj Remic, ki je očitno včeraj sodeloval pri nedovoljenih protestih. 

S tem, ko smo očitno kar sami razkrili vročekrvnega “Šarčevega” mladca, ki je sicer grafični oblikovalec, policija tako nebi smela imeti veliko dela pri odkrivanju nepridipravega vročekrvneža.

In podjetja pozor, pazite komu boste poslej zaupali oblikovanje!

P.M.

 

VREME

Maribor
oblačno
75%
1km/h
99%
17°C
18°
17°
15°
Wed
14°
Thu
13°
Fri
12°
Sat
11°
Sun

Blokiranje oglasov

Podprite nas tako, da onemogočite razširitve za blokiranje oglasov za naše spletno mesto v svojih brskalnikih in/ali antivirusnih programih.